PrimaDonna undertøy

Vakkert undertøj fra PrimaDonna

Med vakkert undertøy fra det eksklusive undertøysmerket PrimaDonna får du vakkert undertøy med en helt unik komfort og passform. PrimaDonnas mange vakre produkter er skapt for kvinner med runde former og stor byste.

På denne siden finner du et veldig stort utvalg av alt det vakre undertøyet fra det anerkjente merket. For eksempel BH med og uten bøyle, truser i mange forskjellige snitt og deilig badetøy. Alle de mange produktene fra PrimaDonna er produsert i eksklusive materialer og gode kvaliteter som sikrer deg best passform uansett hvilket produkt du har velger.

PrimaDonna er eksklusivt undertøy

PrimaDonnas eksklusive produkter er laget for kvinner med runde former. Men også for kvinner med store bryster. Kvinner med store bryster trenger ekstra støtte, og her er god passform og komfort to absolutt viktige ting å alltid huske på.

Bilde og utseende er i dag to veldig viktige ting som mange kvinner går veldig etter. i. Her er klær ofte øverst på listen, og mange kvinner kan veldig lett bruke mange timer på å finne akkurat det rette. De glemmer bare ofte det som også er veldig viktig. Nemlig undertøyet. Undertøyet fra PrimaDonna er alt utviklet for å gi deg den beste støtten gjennom dagen. Her er passform og komfort i fokus, og dette kan både ses og merkes i de vakre produktene.

Alle kvinner skal føle seg vel. Dette gjelder også alle størrelser kvinner. Men også for undertøyet deres, enten det er en fin bh, eksklusivt undertøy eller et par fine truser. Felles for alt undertøy er at det skal sitte behagelig på kroppen hele dagen. Selv om du har store bryster og vakre runde former. Det eksklusive undertøysmerket PrimaDonna har tilbudt eksklusivt undertøy til kvinner med store runde former helt siden 1865. Det hele er produsert i deilige materialer som utgjør den meget gode kvaliteten som merket siden har vært kjent for.

Selv de minste detaljene teller

Hos PrimaDonna er ingenting utelatt til tilfeldighetene. Selv de minste detaljene er derfor ivaretatt i hvert enkelt produkt. Store bryster er ikke som alle andre bryster. Derfor har PrimaDonna designet BH-er i 58 forskjellige størrelser med cups opp til I-cup. Dette lar deg finne den perfekte BH-en til brystene dine, uansett størrelse. Den perfekte passformen i BH-en er med på å garantere deg en svært høy bærekomfort gjennom hele dagen.

Du er absolutt ikke den eneste som har følt at undertøyet er for lite. Undertøyet gnager inn i huden på alle feil steder, under buksekanten og rundt brystet. Stroppene strammer skuldrene og lager stygge dype sømmer. Det er nok ikke en følelse du lett glemmer igjen.

Hvis du bruker riktig undertøy fra PrimaDonna, kan du være sikker på at en slik situasjon ikke vil oppstå. PrimaDonna er verdenskjent for stroppene på sine fine BH-er, som er laget i en veldig slitesterk og unik kvalitet. I stedet for å sy stroppene sammen, sveises de i stedet, og dette har en positiv effekt på bærekomforten til BH-en.

Hvis BH-en din er utformet med bøyle for å sikre deg optimal støtte, så også tatt hensyn her slik at du slipper å føle at det fester seg. Hver bøyle i PrimaDonnas mange BH-er er omgitt av tre forskjellige materialer. Skumgummi, nylon og fløyel. Av den grunn vil du ikke på noe tidspunkt kunne kjenne en bøyle stikke inn i huden. Kjøp ditt eksklusive undertøy fra PrimaDonna hos oss og kjenn hvordan de deilige egenskapene og materialene skjemmer bort kroppen din på akkurat det rette og komfortabel måte.