PrimaDonna lingerie

Vakkert lingerie fra PrimaDonna

Med vakkert undertøy fra det eksklusive undertøysmerket PrimaDonna får du luksuriøst undertøy designet for kvinner med vakre runde former og stor byste. På denne siden finner du vakkert undertøy fra PrimaDonna, som alle er skapt for å fremheve alt det beste i deg.

Nydelig undertøy er frekt og delikat, og det samme gjelder også de mange vakre modellene fra PrimaDonna. Hver modell er designet med en helt unik passform, som balanserer vakkert mellom sensualitet, perfekt passform og herlig komfort.

Alt undertøy fra det anerkjente merket PrimaDonna er produsert av vakre eksklusive materialer som alle føles behagelige på huden din. Er du derfor på jakt etter vakkert og eksklusivt undertøy som er skapt for en kvinne med vakre former og stor barm. Da er PrimaDonna en opplagt kandidat å se etter.

Bli forført av PrimaDonna-undertøy

Helt siden 1865 har det anerkjente merket PrimaDonna skapt moderne undertøy for kvinner med vakre runde kurver og en stor barm. Undertøy er vakkert og deilig undertøy bare med litt mer luksus og glamour. Det vakre undertøyet fra PrimaDonna kan forføre og få deg til å føle deg som noe helt spesielt og unikt, selv på helt vanlige dager. Undertøysmerket PrimaDonna har designet et bredt utvalg av luksuriøst og forførende undertøy som kan få enhver kvinne til å skinne, selv på en helt vanlig hverdagskveld.

Det vakre og forførende undertøyet fra PrimaDonna tilhører med andre ord ikke bare for de helt spesielle anledningene. Den kan lett brukes under vanlige klær, selv på en helt vanlig tirsdagskveld.

PrimaDonna er det perfekte undertøyet

Noen kvinner synes det er vanskelig å finne det perfekte undertøyet. Dette er ofte fordi det tar tid å finne den rette. Finner du derimot den rette, som har riktig passform og komfort, kan du sannsynligvis ikke tenke deg å måtte ta den av igjen. PrimaDonna er ikke bare vakkert og forførende undertøy. Det er også undertøy i luksusklassen. I utviklingen av hvert eneste undertøy fra PrimaDonna er selv de minste detaljene i stor grad tatt vare på.

Rundt hver bøyle er det tre forskjellige materialer. Skumgummi, nylon og fløyel, som alle er med på å forhindre at tannreguleringen stikker i deg. kroker og maljer skjules også ved hjelp av et lite stykke fløyel, og forhindrer også at undertøyet plager deg når du bruker undertøyet.

Ta godt vare på PrimaDonna-undertøyet ditt

Pris og kvalitet henger alltid sammen, og det gjelder også PrimaDonnas undertøy. PrimaDonnas produkter er eksklusive produkter som derfor også koster mer enn mye annet. Bare av den grunn vil du kr også ønske å beholde undertøyet ditt lenge.

Det krever at du tar godt vare på det, også når du skal vaske det. Det er alltid lurt å følge vaskeanvisningen før du begynner. Unngå å vaske PrimaDonna-undertøyet ditt i vaskemaskinen. Turen i vaskemaskinen kan veldig lett ødelegge det eksklusive undertøyet. Vask det i stedet for hånd, spesielt hvis undertøyet ditt inkluderer en kleshenger.

Vennligst løs opp et mildt vaskemiddel for fargede klær i vannet før du legger undertøyet i. Unngå å overdrive vaskemiddelet. La aldri undertøyet ligge i vann, men vask det i stedet umiddelbart. Bruk aldri tøymykner, det vil lukke de små fibrene i stoffet som betyr at det ikke kan puste. Bruk aldri en tørketrommel til å tørke undertøyet ditt, og aldri heng det i direkte sol. Kjøp ditt eksklusive undertøy fra PrimaDonna hos oss og la deg forføre av PrimaDonnas vakre og eksklusive design.