PrimaDonna BH med spiler

PrimaDonna spile-BH for enhver smak

Med en av de vakre BH-ene med bøyle fra det anerkjente undertøysmerket PrimaDonna får du en BH med unik passform og støtte. På denne siden finner du et stort utvalg av de mange eksklusive BH-ene med bøyle fra det eksklusive merket, som først og fremst designer BH-er for kvinner med store bryster.

Mange kvinner har ofte en favoritt når det kommer til BH-en. Oftest har mange kvinner en favoritt, som er en BH enten med bøyle eller en uten. Det er selvfølgelig opp til den enkelte, og handler selvsagt mest om hvilken type som er mest behagelig å ha på seg.

Alle de flotte BH-ene med bøyle fra det eksklusive merket PrimaDonna er produsert i vakre eksklusive materialer som føles behagelig på din bare hud. De er laget for å forme, støtte og løfte bysten din på en naturlig måte. Alle PrimaDonnas vakre og eksklusive bøyle-BH-er er spesielt utviklet for kvinner med store bryster, hvor passform er avgjørende for at BH-en skal sitte perfekt.

Visste du? om din PrimaDonna-BH?

Helt siden 1865 har det eksklusive merket PrimaDonna utviklet undertøy og spesielt vakre BH-er for kvinner med store bryster og runde former. BH-ene er alle produsert i vakre eksklusive materialer som sitter og føles perfekt på huden.

Det er mange positive ting som er veldig verdt å nevne når man tenker på PrimaDonna og de mange flotte BH-ene som merket over tid har produsert. I de mange forskjellige BH-ene med bøyle er hver bøyle omgitt av tre forskjellige materialer. Nylon, skumgummi og delikat fløyel. Disse tre materialene beskytter bøylen slik at den ikke klarer å presse og stikke deg når du har på deg bøyle-BH.

En PrimaDonna-BH har en helt unik og perfekt passform. Den perfekte passformen er med på å garantere deg en meget høy bærekomfort, og sørger derfor for at du kan føle deg komfortabel. Ingenting på PrimaDonna-BH-en din kan plage deg. Derfor er hvert øye og hver krok på PrimaDonna-BH-en din sydd med et lite stykke fløyel for å forhindre at de kommer i veien.

Hvis du har en stor byste, betyr dette også at brystene dine kan føles tunge. Derfor er stroppene i en PrimaDonna BH verdenskjente for sin helt unike kvalitet. I stedet for å bli sydd sammen, er de i en PrimaDonna-modell sveiset sammen. En sveis har derfor en positiv effekt på bærekomforten til bøyle-BHen.

Det karakteristiske for en PrimaDonna bøyle-BH er at stroppene går lenger ned på ryggen enn med mange andre BH-er. Dette gir PrimaDonna den helt unike komforten og svært høye slitestyrken, som er spesielt kjent blant PrimaDonnas veldig vakre bøyle-BH.

Så lenge din PrimaDonna bøyle-BH varer

Din PrimaDonna BH kan vare i rundt 8 måneder. Etter 8 måneder er det lurt å bytte den ut, spesielt hvis din PrimaDonna-BH har blitt brukt regelmessig. En BH kan faktisk bli for gammel. Hvis BH-en din begynner å bli for gammel, kan det ses ved at elastisiteten begynner å forsvinne like stille. Er din BH med bøyle vakkert dekorert med små fine blondedetaljer. Da blir disse kjedelige etterhvert som BH'en slites ut.

Ser du etter en BH med bøyle, i eksklusiv og meget høy kvalitet. Da er de vakre bøyle-BH-ene fra PrimaDonna absolutt verdt å prøve, bare én gang. Kjøp din bøyle-BH fra PrimaDonna hos oss og kjenn på den store forskjellen og de deilige materialene som kjennetegner den for det eksklusive undertøysmerket PrimaDonna.