Mey truser

Mey truser i de fineste materialer

Med truser fra det anerkjente tyske merket Mey får du garantert en truse som passer til baken din som den ble laget. På denne siden finner du et bredt utvalg av deilige truser i ulike naturlige farger og fasonger, som alle er produsert av de fineste materialer.

Når du skal velge din nye truse er det spesielt 2 viktige ting du alltid må huske på. Komfort og passform. Trusen skal selvfølgelig føles behagelig å ha på, og utseendet er også ganske viktig. Alle trusene fra tyske Mey er produsert i deilige materialer av høy kvalitet.

I tillegg til den svært høye kvaliteten og høye standardene er trusene fra Mey utviklet under spesielle miljøvennlige forhold. Tyske Mey har gjort bærekraftig produksjon og sosialt ansvar til deres livsstil. Noe som også betyr at undertøyet kun produseres i europeiske fabrikker.

Mey er perfekte truser av høy kvalitet

Mey er lik perfekte produkter for den motebevisste kvinnen. Dette gjelder også Meys store utvalg av flotte truser. Truser som alle utstråler tysk kvalitet og høy standard. Trusen fra Mey er skapt med en fantastisk passform, som sitter utrolig godt på kroppen.

Mange kvinner kan fort bli enige om at man aldri kan ha for mange truser. Heller ikke den deilige trusen fra Mey. Blant det fantastiske utvalget kan du finne mange forskjellige modeller. Blant annet tai, maxi og bukser. Meys mange forskjellige truser er alle produsert i de fineste materialer. Dette sikrer deg en truse som garantert aldri vil skuffe deg.

Lune Mey truse for de kalde vintermånedene

Med et par truser fra Mey er du garantert en truse som holder deg varm selv på kalde dager. Trusen er designet for å sitte utrolig komfortabelt. Trusene fra Mey er alle produsert i forskjellige materialer, og derfor også noen for de kalde månedene.

Meys truser tar ansvar

Med tiden er det mange som har fått øynene opp for hvor viktig det er å ta godt vare på naturen. Dette gjelder i stor grad også motebransjen. Mey har tatt det ansvaret, og har derfor gjort samfunnsansvar og bærekraftig produksjon til sin levemåte. Her har miljøvennlig produksjon førsteprioritet.

For å holde øye med alle produksjonsprosesser produseres Meys undertøy kun i europeiske fabrikker. Alle trusene er bluesign®-sertifisert. Dette betyr at produktet er produsert under bærekraftig tekstilproduksjon. Det sikrer også at produktet blir kontrollert for miljøvennlig og sikker produksjon.

Velger du en truse fra det tyske undertøysmerket, kan du være sikker på at de alle er produsert under fine økologiske forhold.

Vask Mey-trusen med omhu

Trusen fra Mey er produsert i forskjellige materialer, og består blant annet av myk merinoull og den fineste silke. På grunn av disse materialene må du vaske trusen på en annen måte enn du er vant til.

Du kan godt vaske trusen i maskin, men pass alltid på at du vasker den på lave temperaturer. Merinoull og silke tåler ikke de 60 gradene som ellers anbefales til undertøy. Som vaskemiddel bør du alltid bruke et produkt som passer til ull, men også silke. Vaskemiddel beregnet for ull kan brukes til begge materialer. Du bør alltid unngå vaskemidler med blekemiddel og optisk hvit, og aldri bruke tøymykner. Tøymykner lukker de små fibrene i materialet.

Når du skal tørke ull- og silketrusene etter vask, må du aldri bruke tørketrommel. La heller trusen lufttørke, så beholder den den gode passformen. Kjøp Mey-trusene hos oss og kjenn hvordan den høye kvaliteten på materialet gir deg følelsen av velvære i luksusklassen.