Mey lingerie

Stort utvalg av Mey lingerie

Med undertøy fra det tyske merket Mey er du garantert deilig undertøy med super god passform laget av vakre materialer. På denne siden finner du et bredt utvalg av vakkert og forførende undertøy fra Mey, som er skapt for den motebevisste kvinnen.

Alt undertøy fra Mey er designet og produsert i deilige, forførende materialer som alle føles veldig behagelige på kroppen. Det vakre undertøyet har et naturlig uttrykk med elegante små detaljer i hver eneste del.

Tyske Mey er creme de la creme når det kommer til undertøy, og det anerkjente merket går heller ikke på akkord med noe. Verken de vakre materialene som er karakteristiske for merket, det elegante uttrykket eller de vakre naturfargene.

La deg forføre av det vakre lingerie fra Mey

Det tyske merket Mey ble opprettet helt tilbake i 1928. Siden den gang har det tyske undertøysmerket klart å følge moten og tidens mange forskjellige trender. Bruken av vakre ettertraktede materialer gjør at merket i dag er et anerkjent merke innen vakkert og forførende undertøy, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Nydelig undertøy er både elegant, vakkert og veldig forførende. Det er deilig undertøy i luksusklassen men med et snev av ekte glamour. Dette gjelder også det vakre undertøyet fra Mey. Undertøyet er designet i vakre innovative design og naturlige farger, som alle frister motebevisste kvinner i alle aldre.

Vakert undertøy får deg til å føle deg som noe helt spesielt, selv på en helt vanlig mandag. Vakkert undertøy trenger ikke bare tilhøre spesielle anledninger. Bruk undertøyet på en vanlig mandag, i stedet for den vanlige trusen og BH-en, og legg litt farge på de mer eller mindre spennende hverdagene.

Ved første øyekast kan undertøy høres ut som undertøy som godt kan være vanskelig å finne. Er du ute etter undertøy er det derfor også lurt å bruke mye tid på å finne det rette. Størrelse er viktig og det samme er passform og materiale. Har du disse få tingene på plass, vil du garantert bli forelsket i det vakre undertøyet fra det tyske merket Mey.

Bærekraftig lingerie fra Mey skjemmer bort sansene dine

Sosialt For det tyske merket er ansvar og bærekraftig produksjon viktige elementer i deres undertøysproduksjon. Vi må alle ta ansvar for vår delte verden, og det har det tyske undertøysselskapet klart. Hos Mey er miljøvennlig produksjon av alle kolleksjoner en topp prioritet. Alt undertøy fra Mey er merket med bluesign®-produktet, som er en garanti for at de strenge økologiske kriteriene oppfylles.

Ditt nye Mey-lingerie må behandles riktig

Dyrt undertøy vil Du sannsynligvis vil ta godt vare. Også det deilige undertøyet fra Mey. Undertøy krever at du tar godt vare på det, slik at det holder seg vakkert lenge. Når du vasker undertøyet ditt, må du aldri legge det i vaskemaskinen. En vaskemaskin ødelegger de små fibrene som er i materialet undertøyet ditt er laget av. Vask undertøyet ditt for hånd i stedet, det er en skånsommere måte og er ikke på langt nær så hardt for undertøyet ditt.

Unngå å overdrive vaskemiddelet og bruk aldri tøymykner til undertøyet ditt. En tøymykner vil, i motsetning til vaskemaskinen, lukke de små fibrene. Når du skal tørke undertøyet ditt fra Mey, må du heller aldri bruke tørketrommel. Legg heller undertøyet fritt for vann før du henger det opp til tørk, men aldri i direkte sol.

Kjøp ditt nye Mey-undertøy hos oss og bli forhørt av de mange forskjellige undertøysmodellene fra det tyske undertøyet. merke Mey. Mey er undertøy laget med tysk grundighet og høy standard, og dette kan sees i alle produkter som kommer derfra.