Femilet BH

Elsker du den vakre Femilet-BH'en med god komfort?

Femilet er velvære og velvære er akkurat det du kan forvente av de mange vakre BH-ene som danske Femilet har laget. Gjennom sine deilige og svært feminine BH-er klarer Femilet å skape akkurat den rette passformen, som føles behagelig å ha tett på kroppen.

På denne siden finner du et stort utvalg av forskjellige BH-er, som alle er designet for å gi din barm de aller beste forutsetningene. Uansett størrelse og form. Hos oss finner du BH-er fra danske Femilet, som alle passer til de forskjellige formene og størrelsene på brystene. Husk alltid å bruke en Femilet-BH med matchende Femilet-truse for å fullføre stilen din. Handle også det store utvalget av BH-er fra Femilet-serien: Juliana, Mary og Norah.

Hvordan passer Femilet BH-er?

Formen og størrelsen på brystene dine er genetisk bestemt av naturen. Den eneste måten å få brystene til å endre seg på er hvis bindevevet ditt og kroppsfettprosenten endres. For eksempel under graviditet eller vekttap. Eller hvis du har brystreduksjon eller forstørrelsesoperasjon.

Uansett hva slags bryster du er utstyrt med, kan du fortsatt påvirke utseendet til brystene dine. Nemlig ved hjelp av riktig BH. Det finnes mange forskjellige typer BH-er. BH-er her som både kontrollerer, støtter og former brystene dine. Danske Femilet har laget et bredt spekter av vakre og veldig komfortable BH-er, som alle kan hjelpe til med å forme, kontrollere og støtte brystene dine akkurat på de riktige stedene.

Bryster er forskjellige

Ingen kvinner er like, og dette gjelder selvsagt heller ikke kvinnebryster. Bryster kan deles inn i forskjellige brystformer og utseende. Kvinnebryster kan deles inn i forskjellige kategorier som her:

Asymmetriske bryster
Alle kvinner er naturlig utstyrt med to bryster. Imidlertid er det svært få kvinner hvor begge brystene er helt symmetriske. Oftest er det ene brystet litt større enn det andre, noe som resulterer i at brystene blir asymmetriske. Avhengig av hvor stor forskjellen mellom de to brystene er, kan forskjellen kompenseres med et push-up-innlegg, som plasseres inne i BH-en din. En push-up-innlegg kommer i forskjellige former og størrelser, og gir derfor en mer jevn byste.

Atletiske bryster
Noen kvinner er naturlig utstyrt med små, atletiske bryster.
BH-er med push-up, balconette eller t-skjorte-BH kan være veldig bra for mange kvinner med små atletiske bryster.

Slappede bryster
Etter en graviditet og påfølgende amming blir mange kvinners bryster ofte slappe. Dette skyldes blant annet at bindevevet i brystet løsner, og derfor begynner brystet å synke. Vil du derfor ha en fin barm igjen, som ser fin og smidig ut, kan du bruke en av Femilets mange push-up BH'er. En push-up BH sørger for at brystene dine løftes og formes, slik at du får en fin herregang.

Klokkeformede bryster
Klokkeformede bryster har mest volum i nedre del av brystet. De ser også ut til å være brede nederst og smale på toppen. Her er det nødvendig med en BH, som gir brystet god støtte. Femilet har designet en full-cup BH som er i stand til å gi brystet optimal støtte.

Øst-vest bryster
Navnet på denne typen bryst står i navnet. Her peker brystvortene i forskjellige retninger. Det handler om å velge riktig BH, som støtter og som kan lede brystene tilbake mot midten. Dette kan gjøres ved hjelp av en klassisk t-skjorte-BH, eller med en BH som har støttende innlegg.

Runde bryster
Faste runde bryster krever ikke spesiell støtte. Her kan du trygt velge en bøyle-BH eller en BH med formede skåler. Muligens. med minneskum.

Slanke bryster
Denne brysttypen er bredere på toppen og brystvortene er plassert i nedre del av brystet. Vanligvis er slanke bryster ikke veldig fyldige og krever derfor en mindre koppstørrelse. Slanke bryster er derimot enkle å få til å virke litt større ved hjelp av en vattert BH.

Kjøp din neste Femilet BH hos oss og få optimal støtte og løft for brystene.