Chantelle badedrakt

Luksuriøse Chantelle badedrakter

Hvis du foretrekker et mindre bart utseende når du går på stranden, så er en Chantelle badedrakt et godt valg. Med en badedrakt unngår du å vise for mye bar hud, slik du for eksempel gjør i en bikini.

Hvis du foretrekker et mindre bart utseende når du går på stranden, så er en Chantelle-badedrakt et godt valg. Med en badedrakt unngår du å vise for mye bar hud, slik du for eksempel gjør i bikini. På denne siden finner du vakre og klassiske Chantelle badedrakter som passer alle aldre og kroppsfasonger.

Med en Chantelle badedrakt får du luksuriøs fransk kvalitet og design, uansett hvilken modell du velger. Du finner både badedrakter fra Chantelle med eller uten bøyle. I tillegg kan du velge mellom mer eller mindre dekkende modeller, hvor noen dekker magen og kan virke oppstrammende, mens andre gir deg en mer avslørende og sensuell look. Velg riktig Chantelle badedrakt ut fra dine spesielle ønsker og behov som du måtte ha til en badedrakt.

Chantelle badedrakt med moderne snitt

Hva er det viktigste å ha på seg når du vil ha den perfekte strandlooken om sommeren, men ikke vil ha for mye hud? Det er badedrakten, selvfølgelig. Med en Chantelle badedrakt kan du være sikker på å få komfortabelt badetøy med høy komfort og et moderne snitt. Uansett hvilken modell du velger.

Badedress fra Chantelle i eksklusivt design

Noen forbinder en badedrakt med noe gammeldags badetøy. Men en badedrakt som vår bestemor hadde er langt fra den samme som den er i dag. I dag finnes det noen virkelig vakre alternativer – blant annet er en Chantelle-badedrakt i den mer eksklusive enden. Her finner du et stort utvalg av flotte varianter av badedrakter som enhver kvinne vil elske å bruke både på stranden og i svømmebassenget.

En Chantelle-badedrakt for kvinner

Visste du at både menn og kvinner har brukt badedrakter? Det er kr få som har denne kunnskapen, men det er faktisk sant. På 1800-tallet, da tiden så noe annerledes ut enn den gjør i dag, hadde både menn og kvinner badedrakter. I dag trenger ikke kvinnene å dele med det motsatte kjønn, da dressen hovedsakelig er designet for kvinnene. Og er ikke de fleste menn glade kr for at tider og mote har endret seg?

Velger du å kjøpe en Chantelle-badedrakt, er det absolutt ingen tvil om at det utelukkende er badetøy designet for kvinner. Det feminine designet og snittet gjør at en badedrakt fra det franske merket vil passe perfekt på enhver kvinnes kropp.

Leter du etter en badedrakt i gode materialer og i et lekkert design?

Det er enhver kvinnes rett å ha en garderobe full av klær som passer henne perfekt og å ha et utvalg tilbehør som matcher enhver antrekk. Dette gjelder hele året, og gjelder selvfølgelig også for badedrakten. I Chantelllse sitt store utvalg av badedrakter finner du et bredt utvalg av badedrakter i materialer av god kvalitet og i mange flotte design.

De sporty modellene er perfekte for en tur til La Santa Sport eller lignende, mens de mer feminine modellene egner seg perfekt for en sydenferie med familien, hvor det står for ren avslapning ved bassenget og stranden.

Med en badedrakt fra Chantelle trenger du ikke bekymre deg for om badetøyet sitter godt eller dårlig når du løper rundt på stranden. En Chantelle badedrakt sitter alltid akkurat som den skal og er behagelig å ha på seg. Alle Chantelle badedrakter er laget av slitesterke materialer, slik at du kan trekke dem ut sesong etter sesong.

Kjøp Chantelle badedrakter og badetøy på nett

På denne siden finner du et bredt utvalg av de vakre og tidløse badedraktene fra det franske undertøysmerket Chantelle. Enten du slapper av i solen, surfer på bølgene eller svømmer mye, kan du være sikker på å finne de fineste badedraktene og annet badetøy fra Chantelle hos oss.

Riktig badedrakt hvis du ikke bruker kompromiss med badetøyet ditt og vil ha en badedrakt som sitter akkurat som den skal og beholder fargen - selv etter mange turer i vannet. Da er en Chantelle badedrakt det rette valget.