Calvin Klein BH

Calvin Klein er ungt, smart og frekt undertøy.

Produsert i supermyke materialer og har supergod passform. Calvin Klein kommer ofte med nye undertøysserier, så følg denne siden hvis du vil ha ungt, smart undertøy. Calvin Klein BH er undertøy for den aktive og motebevisste unge kvinnen. Det er smart undertøy og moteriktige BH-er, hvis design klarer å skape en nær forbindelse mellom en enkel, sporty og feminin look.

Den amerikanske designeren Calvin Klein var en ekte minimalist, noe han også ble spesielt kjent for for gjennom hele karrieren. Calvin klippet bort alle irrelevante detaljer fra produktene, for å få kvinnekroppen til å fremstå sunn og i sentrum av de mange produktene. Her på Netlingeri.no finner du et stort utvalg av vakre og veldig forskjellige BH-er fra det amerikanske merket. Du finner blant annet:

BH med bøyle - BH uten bøyle - Push-up BH - Bralette - Trekant BH - T-skjorte BH

Alle BH'er fra Calvin Klein er designet i fantastisk kvalitet og deilige myke materialer. Blant annet nylon, elastan, bomull og naturlig modal. På grunn av de deilige materialene får du en BH som føles helt perfekt på din bare hud.

Et velkjent strikk med logo

Calvin Klein er et ikonisk merke, vi kan' ikke unngå det. Og med det velkjente strikken som ofte sees på merkevarens mange produkter, klarer merket å skape en synlig annerledes og bemerkelsesverdig verdi og image hos den enkelte forbruker. Du er aldri i tvil når du har på seg fint undertøy fra Calvin Klein. Dette gjelder også mange av merkets flotte BH-er. Merket vekker oppmerksomhet ved å bruke logoen som ren dekorasjon på den brede strikken som går rundt magen. Men som også gjør at BH-en sitter akkurat som den skal.

Calvin Klein var opprinnelig en av de første som åpnet opp for å bruke logoen til andre ting enn bare et merke, som ble plassert i nakken på din T skjorte. Logoen ble synliggjort, men bare på en frekk, annerledes og litt provoserende måte – i hvert fall i starten. De myke bralette-BHene er alle designet med den brede logo-strikken rundt brystet. Bralette-BH-er finnes i Calvin Kleins mange kolleksjoner, og har nærmest blitt et ikon for det amerikanske merket. De finnes i mange forskjellige farger, hvor sort, hvit og gråmelert har blitt de mest kjente monokrome fargene for den velkjente myke BH-en.

Finn den perfekte passformen

Fra Naturens side er det ikke to identiske bryster. Størrelsen på brystene dine er rent genetisk bestemt. Det eneste som kan få formen og størrelsen til å endre seg er om du har enten brystforstørrelse eller brystreduksjonsoperasjon.

Når du skal velge din Calvin Klein BH, er det derfor svært viktig at du finner akkurat riktig størrelse og akkurat passe passform. BH-en må kunne kontrollere, forme og støtte brystene dine. Calvin Klein har designet mange forskjellige BH-er, som alle hver for seg støtter og former på en veldig behagelig måte, noe som sikrer at BH-en ikke vil føles ubehagelig og varm om dagen.

Ingen bryster er samme

Som jeg sa, det finnes mange forskjellige typer bryster. Derfor kan de mange forskjellige størrelsene på brystene deles inn i forskjellige kategorier som her:

Atletiske bryster - Hengende bryster - Runde bryster

Atletiske bryster: Atletiske bryster er ofte små bryster. Har du små bryster kan du gå for en av de fine push-up-BH-ene fra Calvin Klein, en helkopp-BH eller en t-skjorte-BH.

Saggy bryster: Saggy bryster oppstår på grunn av at bindevevet i brystet løsner. Oftest i forbindelse med graviditet og amming. Hvis du har et bryst som ikke er fullt så fast som det pleide å være, kan en push-up-BH være en god idé å se nærmere på. For eksempel den populære PERFECTLY FIT BHen. Den både støtter og hjelper deg til å få en fin kavalergang igjen. Selv om brystene dine ikke er fullt så faste lenger.

Runde bryster: Har du runde bryster kan du trygt velge en av de svært populære bralette-BH-ene fra Calvin Klein. Brystet krever ingen spesiell støtte, og du kan derfor enkelt velge en bralette-BH med bøyle. Er du på jakt etter en BH i minimalistisk og sporty design, er Calvin Kleins mange BH-er absolutt verdt det å se på. for.