Calvin Klein badedrakt

Kjøp Calvin Klein badedrakter på netlingeri.no

Helt siden slutten av 1970-tallet har det amerikanske undertøysmerket Calvin Klein vært et svært anerkjent merke. Enkelhet, lange myke linjer og brede skuldre har vært et av kjennetegnene på de mange vakre designene siden starten. Dette gjelder også de mange badedraktene som merket har designet over tid. I Calvin Kleins store sortiment finner du et hav av fargerike badedrakter, som alle har mange forskjellige og spennende muligheter.

Foretrekker du en elegant og klassisk badedrakt, eller er du på utkikk etter en deilig badedrakt som er designet i en bred palett av vakre farger og herlige passformer? Da finner du den perfekte passformen med en badedrakt fra Calvin Klein. Her på Netlingeri.no finner du et bredt utvalg av mange forskjellige badedrakter fra det amerikanske motemerket Calvin Klein. Uansett om du foretrekker en elegant, klassisk og ensfarget badedrakt. Eller om du heller vil ha en badedrakt som skiller seg ut med sesongens nyeste snitt og moderne farger.

Enkelt og minimalistisk design

De fleste kvinner bruker en eller annen gang i deres liv, ble kjent med det amerikanske merket Calvin Klein. Enten i form av deilig undertøy, nattøy eller som annerledes badetøy. Inkludert kanskje til og med badedrakter. Calvin Klein er minimalistisk, klassisk og sporty design. Dette gjelder også når det kommer til de mange flotte badedraktene.

Som med de aller fleste produktene fra Calvin Klein, er de fleste badedrakter ikke badedrakter som umiddelbart får mest oppmerksomhet. Det er et strømlinjeformet og enkelt design som ikke klarer å stjele all oppmerksomheten. Dette er derimot badedrakter som har en absolutt behagelig passform og som også er produsert i materialer av meget god kvalitet. Designet til Calvin Klein badedrakter er kjent for sitt sporty og elegante utseende. Badedraktene er derfor helt perfekte for kvinnen som liker å fokusere på aktivitet og bevegelse – også når hun skal ta en svømmetur i sjøen eller bassenget.

Badedresser for de stilige og moderne kvinne

Hos Calvin Klein har det alltid vært et stort og sterkt fokus på moteriktig design. Dette gjelder også de mange forskjellige CK-badedraktene som merket designer. Når du skal finne den perfekte badedrakten, er det et par ting det er verdt å være spesielt oppmerksom på: Kuttet på en badedrakt utgjør ofte en stor forskjell. Enten er snittet på badedrakten veldig høyt, disse brukes spesielt av konkurrerende svømmere. Eller badedrakten er designet med lavt snitt, noe som er spesielt bra for kvinner som ikke vil vise for mye hud.

Badedressens bakside kan også ha mange forskjellige snitt. Enten med U-formet rygg som enten er høy eller lav. Eller en rygg med racerback, som betyr å ha et kryss på ryggen. En badedrakt fra Calvin Klein med racerrygg, er designet med en ekstra tett passform. Dette sikrer at badedrakten holder seg på plass mens du svømmer. De mange badedraktene fra Calvin Klein er designet med brede stropper. De brede stroppene på badedrakten er med på å gi deg god støtte og behagelig komfort. Dette gir også badedrakten et sporty utseende.

Badedress med synlig logo

Med en badedrakt fra Calvin Klein er du nesten aldri i tvil om hvor badedrakten kommer fra Calvin Klein, som er kjent for sine mange ikoniske produkter, dekorerer ofte deres velkjente logo slik at den kan sees. Dette gjelder også for badedraktene, hvor nesten alle modeller er dekorert med en synlig Calvin Klein-logo. Enten som trykk på brystet, på ryggen eller på de brede stroppene.

Her på denne siden finner du et stort utvalg av de mange flotte badedraktene fra Calvin Klein. Uansett om du er ute etter den helt enkle ensfargede badedrakten, eller om du er ute etter en av de mer fargerike og sporty modellene. Finn din nye Calvin Klein badedrakt her på Netlingeri.no.