Triumph BH med spiler

Er du også en fan av Triumph spile-BH?

Med en av de mange flotte bøyle-BH-ene fra det tyske undertøysmerket Triumph får du en BH i moderne design med eksepsjonell bærekomfort. På denne siden finner du et fint stort utvalg av alle de flotte bøyle-BHene fra det kjente merket.

Ofte har kvinner en preferanse når det kommer til BH-en deres. Enten en BH med bøyle eller en uten. Det er selvfølgelig en smakssak, som mest handler om å føle seg komfortabel i BH-en du velger. Alle de vakre bøyle-BHene fra Triumph er produsert i myke, behagelige kvaliteter som sikrer deg god komfort hele dagen.

Er det vanskelig å velge en Triumph BH med bøyle?

For de fleste har Triumph blitt et veldig anerkjent og populært merke innen undertøy. Helt siden 1886 har det tyske merket levert vakkert undertøy til moderne kvinner i alle aldre.

Det kan være vanskelig å velge en bøyle-BH fordi det ofte er mange å velge mellom. Dette gjelder også blant de mange ulike modellene fra Triumph. Her finner du flotte BH-er som overbeviser med et moderne design og en superkomfortabel bærekomfort som du ikke kan gå galt med. Alle de mange bøyle-BHene fra Triumph er produsert i svært myke materialer som skinnende sateng, ultrafint blondestoff eller en myk blanding av bomull og lycra som føles lett mot bar hud.

Når du har bestemt deg for en Triumph bøyle-BH, er det på tide å finne modellen som passer deg best, og mulighetene er mange. Blant de mange variantene av BH-er med bøyle finner du de romantiske BH-ene med små blonder og fine feminine broderier. En BH til hverdags i supermyke materialer. Eller kanskje en push-up-BH med bøyle, som tryller frem en vakker byste. Felles for alle de vakre bøyle-BHene fra Triumph er at de alle er spesialutviklet for å gi deg den absolutt beste komforten hele dagen, og uansett hvilken av de mange bøyle-BHene du velger.

Triumph har deg i fokus

Det tyske undertøysmerket Triumph startet tilbake i 1886 og helt siden har det populære merket utviklet deilig og feminint undertøy for kvinner over hele verden. Triumph er velvære og derfor har komfort alltid stått øverst på agendaen.

Fokus på god komfort og kvalitet gjør også at du alltid kan forvente deg en BH med bøyle i unikt design fra Triumph. Et design som er både moderne, klassisk og nyskapende. Alt for at du skal føle deg komfortabel.

Husk å ta godt vare på din bøyle-BH fra Triumph

Dessverre vil bøyle-BHen din ikke vare evig. Det er derfor lurt å ta godt vare på den slik at den ikke eldes for tidlig. Det sies at en BH normalt har en levetid på ca. 8 måneder, og dette gjelder spesielt hvis du bruker samme BH regelmessig.

Du kan enkelt se når det er på tide å bytte BH. Elastisiteten i BH-en begynner å forsvinne like stille, kanskje de små strikkene i BH-en din begynner å ryke. Har du en BH som er dekorert med små detaljer og blonder, vil de også begynne å se kjedelige ut.

Sørg også for å vaske BH-en riktig og skånsomt. Unngå å legge den i vaskemaskinen. En vaskemaskin er hard mot BH-en din og du risikerer at BH-en din raskt ryker. Vask heller BH-en din for hånd med et mildt vaskemiddel som passer til fargede klær. Kjøp din Triumph BH med bøyle hos oss og få en lekker BH i god, behagelig og sterk kvalitet.