Tommy Hilfiger BH

Stort utvalg av Tommy Hilfiger BHer

Leter du etter en Tommy Hilfiger BH? Da har du kommet til rett sted. Det amerikanske klesselskapet Tommy Hilfiger ble grunnlagt tilbake i 1985. Helt siden har merket blitt svært kjent, blant annet for sin konsekvente bruk av fargene rødt, hvitt og blått. Siden starten har Tommy Hilfiger vært den globale pioneren når det kommer til den klassiske og amerikanske kule stilen.

Tommy Hilfiger er klær og undertøy designet i en enkel og klassisk stil. Dette gjelder i stor grad også deres mange flotte BH-er, som du finner her hos oss. Oppdag Tommy Hilfigers store utvalg av vakre og komfortable BH-er her på Netlingeri.no og la deg forføre av Tommys ungdomsånd, sublim kvalitet og god stil. Tommy Hilfiger er kjent for deres natttøy, badetøy, truser, bikini, topper og badedrakter.

Tommy Hilfiger BH til hverdags

Som de fleste andre kvinner bruker du sannsynligvis BH hver eneste dag. Også hele året. Bare av denne grunn er det selvfølgelig viktig å bruke en BH som sitter perfekt. Men også en modell som får deg til å føle deg bra hver eneste dag. De fleste kvinner bruker hav av tid på å finne de riktige klærne å ha på seg. Det gjelder klær fra en dag på jobb, klær til festen eller bare til en dag hjemme i sofaen foran TV-en. Noen glemmer bare viktigheten av å ha på seg en god og komfortabel BH – og det er synd.

Riktig cupstørrelse og riktige mål er veldig viktig for ditt velvære. Men også for din utstråling. Bruker du riktig størrelse BH vil du helt kunne unngå smerter i for eksempel nakke, rygg og hode. Strammer BH'en rundt brystet? Da er koppen i BH-en din enten for liten eller for stor eller kanskje en tredje ting i det hele tatt. Det er heller ikke alltid lett å finne den perfekte BH-en, men hvis du anstrenger deg for å finne den eneste ene, er det verdt det.

Et vell av muligheter

I Tommy Hilfigers store utvalg av flotte BH-er kan du finne mange forskjellige varianter som hver kan gjøre noe helt annet. De ulike kategoriene er:

  • T-skjorte-BH
  • Bralett-BH med utskåret rygg
  • Bralett-BH med brede stropper
  • Push-up-BH
  • BH med bøyle og vatterte skåler
  • BH uten bøyle
Alle BH-er er designet og produsert i Tommy Hilfigers velkjente kvalitet og sublime materiale, som sikrer deg optimal komfort, som som ofte kreves i løpet av en dag. Er du usikker på hvordan du finner den beste og mest komfortable BH-en? Så bruk disse enkle og gode tipsene. De er verdt å ta med når du skal ut og finne din neste Tommy Hilfiger-BH.

BH-størrelsen din består av to enkle ting:

  • 1. Omkretsen under brystet
  • 2. Din koppstørrelse
Når du skal finne ut omkretsen på brystet, trenger du et målebånd. Stå eventuelt foran et speil for å sikre at du holder målebåndet stramt og rett. Du måler bollestørrelsen på samme måte. Stå derfor foran speilet og mål brystet der det er mest fylde.

Hvordan vet jeg om den nye Tommy Hilfiger-BH-en min passer perfekt?

Det første du bør legge merke til med den nye BH-en din er delen av BH-en som går rundt kroppen din. Den må sitte helt rett og parallelt med skålene på BH-en. Når du lukker BH-en kan du teste om størrelsen er riktig eller feil. Du må derfor kunne få to fingre under beltet som går rundt brystet. Beltet må verken være stramt eller løst.

Brystene dine må også alltid fylle koppene helt. En god hjelp er å løfte brystene og legge dem riktig i skålene når du tar på deg BH-en. Følger du dette rådet vil du ha en fin BH som sitter perfekt hele dagen. Hvis du derfor er på jakt etter en lekker BH fra Tommy Hilfiger, ta en titt her på Netlingeri.no. Du vil utvilsomt bli fristet av de mange flotte BH-ene fra det høyt anerkjente og meget stilige merket.