Sloggi truser

Stort utvalg av Sloggi-truser hos Netlingeri.no

Med truser fra det populære undertøysmerket Sloggi får du et par flotte truser med en unik og fantastisk passform. På denne siden finner du et bredt utvalg av mange forskjellige truser fra Sloggi - f.eks Double Comfort, Zero Feel, Hipstere og bomullstruser.

Når du skal velge et par truser fra Sloggi er komfort og passform ekstremt viktige ting du ikke må glemme. Dette gjelder enten du er ute etter en tai-truse, en g-strengstruse eller en av de mange shortsmodellene fra merket Sloggi. Den gode passformen er den største grunnen til at den nye trusen din blir en suksess. Så pass på å velge riktig modell slik at du ikke angrer på kjøpet etter kort tid.

Alle smarttrusene fra Sloggi er designet i vakre dempede og naturlige farger, og passer derfor godt til kvinner. Dette gjelder også uavhengig av kvinnens alder. Det kjente merket vet før alder. Hver eneste truse fra Sloggi er produsert i superlekker materialer som lar huden puste og føles helt perfekt på din bare hud.

Er Sloggi-trusen en ekte klassiker?

Trusen fra Sloggi har blitt et must for mange kvinner over hele verden. Trusen har nesten også blitt et ikon for det kjente og anerkjente undertøysmerket. Sloggi ble opprettet tilbake i 1979, som en avlegger av det kjente undertøysmerket Triumph. Helt siden den gang har Sloggi-merket levert undertøy og spesielt fine truser i en meget høy og fin kvalitet, som begge undertøysmerkene har blitt viden kjent for.

Hvordan passer Sloggi-trusene?

For Sloggi er passform og komfort det største og viktigste elementet i alle produktene de har laget over tid. Derfor føler du deg alltid veldig komfortabel når du har på deg et par truser fra Sloggi.

Mange av de fantastiske trusene fra Sloggi er sømløse, noe som gjør at du enkelt kan bruke trusen under et stramt skjørt eller et vakkert kle seg uten å bli sett. De sømløse trusene gjør også at det ikke er noen sømmer som gnager på den bare huden din. Spesielt hvis du har på deg favorittjeansen din.

Moderiske truser

Sloggi er et veldig populært merke innen undertøy. Og Sloggi skaper kontinuerlig nytt, innovativt og moderne undertøy av supergod kvalitet. Fargene er vakre og dempet og vitner om en naturlig og grasiøs stil, som faller i smak hos mange kvinner.

I Sloggis stadig større utvalg av deilige truser finner du mange forskjellige typer. Både de korte trusene men også de som er helt lange med lange ben. Det store og brede utvalget er kr også grunnen til at det svært populære merket er et av de mest populære undertøysmerkene verden over. Og til og med elsket av kvinner i alle aldre.

Materialene i Sloggis mange truser spenner vidt, fra en myk og behagelig varm bomull til en underbukse i lett mikrofiber, som smyger seg inntil huden. Er du ute etter truser i fantastisk kvalitet og med en uovertruffen passform, men også et veldig bredt utvalg, så er Sloggis store utvalg av truser absolutt verdt å vurdere.

Sloggis truser må vaskes annerledes, og her er det er kvaliteten på materialet i den enkelte truse, som er viktig for hvordan du skal vaske. De lange, myke trusene tåler å vaskes i kokende vann på 95 grader, mens de lettere materialene som elastan og polyester ikke tåler de veldig varme temperaturene. En god huskeregel er å alltid sjekke vaskeanvisningen, som ofte følger med når du kjøper et produkt fra Sloggi. Kjøp din Sloggi-truse hos oss og kjenn på gleden ved å kle deg i den vakre trusen som alltid føl deg komfortabel. din bare hud, uansett hva du gjør.