Sloggi topper

Sloggi topper for enhver smak

Med en vakker topp fra Sloggi får du en nydelig topp i en herlig kvalitet. Hos oss finner du et bredt utvalg av flotte topper fra det meget populære merket. I Sloggis store utvalg av flotte topper er kvalitet og passform de viktigste og viktigste elementene.

Dette gjelder alle kolleksjoner, inkludert modellene av topper. Gjennom alle produktene deres klarer Sloggi alltid å sette deg på første rad. Noe som gjør at du vil føle deg komfortabel hver eneste dag når du har på deg en topp fra det anerkjente merket Sloggi. Alle topper er produsert i samme gode kvalitet som resten av de mange produktene som Sloggi har designet over tid. Alle med den velkjente gode passformen som merket blant annet er kjent for.

En avlegger av Triumph

Sloggi har vært favorittundertøysmerket blant mange kvinner over hele verden siden starten i 1979. Det samme gjelder det store utvalget av flotte topper. Sloggi kommer fra det anerkjente undertøysmerket Triumph, som er like elsket av kvinner over hele verden som Sloggi. Spesielt for sin gode passform og moderne og innovative design.

De veldig fine og feminine toppene fra Sloggi er alle utviklet for å gi brystene dine den absolutt beste passformen og støtten. Men er også skapt for å gi deg følelsen av luksus og velvære, uansett hva du gjør. Bruk de vakre toppene til hverdags eller bruk dem til sport. Shop fx Zero Feel toppe her.

Sloggi topper kommer i mange forskjellige modeller

Sloggi har designet et bredt utvalg topper i mange forskjellige modeller. Toppene er enten med brede eller med smale stropper. Lavt snitt eller med høy hals. Felles for de mange toppene er at de hver for seg er utviklet for å gi deg en helt perfekt og uovertruffen komfort, som også er den primære egenskapen til det velkjente merket. De fine toppene fra Sloggi er alle laget av deilige materialer som bomull, polyamid og polyester. Materialer som sikrer en myk og behagelig følelse på din bare hud. De fleste topper fra Sloggi er sømløse og er produsert i lett stretch, noe som bidrar til å gi deg total bevegelsesfrihet.

Under hvert bryst på den enkle toppen er det en innkapslet ekstra støtte. Støtten er veldig behagelig og sikrer at du ikke vil føle at brystene faller ut. I stedet hjelper denne støtten med å forme brystet på plass i toppen, slik at du føler deg komfortabel.

En topp fra Sloggi kan brukes som BH, men den kan også brukes til andre formål. Toppen kan holde deg varm, eller brukes som en smart del av looken din. Hvordan du bruker toppen din er selvfølgelig opp til deg. Det viktigste er at du føler deg komfortabel når du har på deg toppen fra Sloggi.

Mange av de vakre toppene fra Sloggi er designet med et bredt bakstykke. Bakstykket er med på å sikre at toppen ikke begynner å gli oppover ryggen din i løpet av dagen. Det er også med på å sikre en meget behagelig bærekomfort. Et perfekt hold skapes rundt hele kroppen, som hjelper til med å støtte og løfte brystet. Ved hjelp av det brede ryggstykket vil du ikke føle en tung følelse, men heller en total støtte av brystet.

Leter du etter en topp i Sloggis fantastiske kvalitet og passform? Så ta en titt på det store utvalget på denne siden. Her finner du mange forskjellige typer topper. Alt i fine kvaliteter og designet i moderne farger og mønstre som garantert vil appellere til mange. Kjøp din topp fra Sloggi på denne siden og få en topp som både føles behagelig å ha på seg, også når det gjelder hver eneste dag.