Sloggi Zero Feel

Mykt og behagelig Zero Feel undertøy fra Sloggi

Sloggi Zero Feel er behagelig undertøy for deg som er lei av ubehagelige bøyler, plagsomme strikker og undertøy som plager og klør. Her får du optimal støtte og komfort hele dagen, og serien har et tidløst og enkelt design som du vil elske å ha på deg hele dagen.

Når du kjøper undertøy fra Zero Feel-serien fra Sloggi får du produkter som er bortskjemt med deilige og myke materialer som føles deilig mot huden. Du er derfor alltid garantert god komfort når du kjøper Sloggi Zero Feel. Vi har også et stort utvalg Sloggi Zero Feel Bralettes.

Fyll undertøysskuffen med mykt og behagelig undertøy fra Sloggi Zero Feel. Serien er laget i kompromissløs kvalitet og har en bøyle og sømløs design som tilpasser seg kroppen din og gir deg akkurat den støtten du trenger.

BH-er uten bøyler er noe av det mest komfortable undertøyet for kvinner som finnes. Når du parer dem med et par sømløse truser samtidig, har du den perfekte kombinasjonen hvis du verdsetter å ha det bra og føle deg komfortabelt kledd innerst inne. Med Sloggi Zero Feel får du ikke trykk- og ripemerker, og det er ingen plagsomme og stive metallstiver eller strikker som strammer.

Sloggi Zero Feel tilpasser seg formen din og passer perfekt under en t-skjorte til hverdags eller under en kjole til en festlig begivenhet. BH-ene finnes i ulike snitt og trusene i flere modeller, slik at du kan finne det settet som passer best til din stil og dine behov.

Hvordan føles sømløse truser fra Sloggi Zero Feel?

Sloggi Zero Feel sømløse truser er superlette, myke og velsittende, og de kommer i flere forskjellige modeller, så du kan definitivt finne ett eller flere par som du vil elske å ha på deg inne. De sømløse Zero Feel-trusene, som finnes i g-streng, tai, hofter og shortsmodeller, vil være uten sømmer og helt uten noen form for søm, som strammer og skjærer i midten av ballen. De sømløse trusene former seg etter formen din og gir et naturlig utseende.

Sloggi Zero Feel-truser er et must i garderoben. Det er alltid kjekt å ha en truse til den tettsittende festkjolen, eller til når du bare trenger å føle deg komfortabel i hverdagen.

Hva er Sloggi Zero Feel OEKO-TEX?

Sloggi Zero Feel gir deg støtte uten å tvinge kroppen din til en viss form. Zero Feel passer til kroppen og tilpasser seg dine kvinnelige former. Uten sømmer er de sømløse trusene usynlige under klærne, og samtidig får du full bevegelsesfrihet, da stoffet følger bevegelsene dine og smyger seg inntil kroppen på grunn av de fantastiske og myke materialene.

I Sloggis sortiment finner du blant annet Zero modal, laget av 75 % modal og 25 % elastan, som er lette og komfortable truser. Trusene finner du i basisfargene sort, hvit og hudfarget i størrelsene XS-XL. Sloggi Zero Feel-modellene har også miljømerket OEKO-TEX, som er en sertifisering innen tekstiler. Produkter med OEKO-TEX-merket er bærekraftig produsert og er også testet for ulike helse- og miljøskadelige stoffer.

Stort utvalg av Sloggi Zero Feel-tilbud på nett

Her på denne siden finner du de beste Sloggi Zero Feel-tilbudene på nett for kvinner. Med produkter i toppklasse fra det anerkjente undertøysmerket Sloggi kan du være sikker på at selv de mest rabatterte varene holder høy standard når du kjøper undertøy fra Zero Feel på salg. Sloggi er et velrenommert merke på markedet når det kommer til undertøy, som møter kundenes behov for både kvalitet og passform.

Hvis du ønsker å legge til undertøysskuffen din med nytt, mykt og sømløst undertøy fra Sloggi Zero Feel til reduserte priser, så har du havnet på rett side. Er du ute etter gode Sloggi Zero Feel-tilbud på nett, så bør du følge godt med på denne siden. Her finner du alt fra BHer, truser, t-skjorter og bandeauer for kvinner i materialer av god kvalitet som du vil elske å bruke. Vi leverer direkte hjem til deg i løpet av få virkedager, så du trenger ikke vente lenge før du kan bruke ditt nyinnkjøpte Sloggi Zero Feel undertøy.