Sloggi Double Comfort

Stort utvalg av den populære Sloggi Double Comfort

Sloggi Double Comfort er Sloggis klassiske serie, egnet for kvinner i alle aldre som verdsetter klassisk og behagelig undertøy. Sloggi Double Comfort er spesielt kjent for sin gode passform, som derfor ikke uten grunn er mange kvinners foretrukne valg når det kommer til undertøy.

Gjennom sitt sortiment klarer Sloggi å sette kundene deres først, noe som kommer deg til gode når du bruker undertøy fra det anerkjente merket. Dykk inn i vårt brede utvalg på denne siden og finn dine favorittvarer fra Sloggi Double Comfort.

Sloggi Double Comfort – Klassisk undertøy til dame

Sloggi Double Comfort er en deilig serie, som er produsert i den mykeste og fineste bomull, og som du vil elske å ha nærmest kroppen. Det er derfor ikke uten grunn at Sloggi Double Comfort er mange kvinners foretrukne undertøysvalg når det kommer til klassisk og behagelig undertøy.

I Sloggis klassiske truseserie finner du komfortable topper og forskjellige trusemodeller:

Grunnfargene til de tre ulike trusemodellene er svart, hvit og hudfarget.

Sloggi Double Comfort-truse – din nye favoritt

Når du prøver Sloggi Double Comfort for første gang, vil du raskt finne ut hvorfor så mange kvinner elsker å bruke den og gå tilbake til de komfortable trusene spesielt. Med den perfekte passformen, som spesielt kjennetegner serien, og de behagelige materialene i 95 % bomull og 5 % elastan, er Sloggi Double Comfort-serien ekstra attraktiv.

Sloggi Double Comfort-truse har en bred strikkkant øverst, noe som gjør trusen ekstra behagelig å ha på, da strikken sitter på et bredere stykke enn om det hadde vært en tynn strikk i stedet.

Hvordan vasker du Sloggi Double Comfort?

Siden materialene og fibrene på undertøyet er forskjellige, er det derfor også forskjellig fra undertøy til undertøy, hvilke temperaturer det tåler å vaskes på. Uansett hvilket undertøy du skal vaske, er det viktig å følge vaskeanvisningen. Hvis ikke forsvinner klage- og returretten.

Sloggi Double Comfort, som er laget av 95 % bomull, tåler vask på opptil 95 grader. Vi tror imidlertid at 60 grader vil være tilstrekkelig til å vaske undertøyet på.

Skjem bort deg selv med komfortabelt Double Comfort undertøy fra Sloggi

Sloggi Double Comfort er den ultimate selvfornøyelsen, da du får mykt og behagelig undertøy som passer til enhver anledning. De myke og komfortable materialene er pustende, passer som en drøm og det er ingen ubehagelige merker som irriterer huden. Samtidig vil du sannsynligvis ikke finne en bedre passform fra noe annet merke på markedet, da Sloggi Double Comfort klemmer kroppen din og føles myk mot huden.

Du kan nå bevege deg fritt som du vil uten å bekymre deg for sømmer eller kanter som vil plage deg. Kjenn hvordan velvære føles innenfra og ut, og slipp undertøyet som strammer og gir kroppen din merker. Invester heller i Sloggi Double Comfort, hvor du vil føle deg fri, lett og komfortabel hele dagen. Det klassiske og behagelige undertøyet er derfor undertøy, som er ideelt å bruke under et par trange jeans eller en tettsittende kjole, hvor produktet nesten vil føles usynlig. Med Sloggi Double Comfort får du velvære på høyeste nivå og produkter av beste kvalitet.

Kjøp Sloggi Double Comfort online hos Netlingeri

Hos Netlingeri finner du alltid et stort utvalg av Sloggi Double Comfort. Enten du er ute etter et par hipstere, en topp eller noe helt annet enn det klassiske undertøyet, finner du det her på siden.

Når du kjøper undertøy og undertøy her hos Netlingeri.no får du alltid rask levering og billig frakt. Har du spørsmål om vårt utvalg av Sloggi Double Comfort, trenger hjelp til å finne riktig størrelse eller andre spørsmål om utvalget vårt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 41 40 75 00 eller sende en epost til info@netlingeri.no.