Missya truser

Kjøp Missya truser på netlingeri.no

Med et par truser fra det danske merket Missya får du en nydelig truse som sitter komfortabelt på rumpa dagen lang. På denne siden finner du et stort utvalg av forskjellige flotte truser fra det danske merket Missya. Når du skal velge dine nye truser fra Missya, er passform og materiale to viktige ting du ikke må glemme. Enten det er en tai-truse, en hipstermodell eller en stringtrosa. En god passform er grunnen til om trusen din blir en suksess eller ikke.

Alle truser fra Missya er designet i dempede, naturlige, vakre farger som passer godt inn i enhver kvinnes garderobe. Hver eneste truse er produsert i gode materialer, som alle føles veldig behagelige på kroppen, og som du derfor sannsynligvis aldri blir kvitt igjen når du først har prøvd et par.

Kender you Missya?

Missya er et dansk undertøysmerke som startet i 2003, og helt siden den gang har det danske merket vært populært. Danske Missya utvikler vakkert og moteriktig undertøy for den moderne og prisbevisste kvinnen som alltid vil være med på den nyeste moten. Også når det kommer til undertøyet hennes.

Alle trusene fra det danske merket er alle produsert i vakre materialer som er av god kvalitet. Fargene er dempet og det samme er det bedårende designet, som vitner om toner fra nordisk stil og romantikk. Det er truser med små fine detaljer som gjør hele forskjellen og får deg til å falle for dem med en gang.

Du kan aldri få kr truser, heller ikke de mange forskjellige modellene fra danske Missya. Blant de mange forskjellige trusene finner du blant annet tai-truser, hipster og thong. De mange forskjellige trusene er alle vakkert dekorert med forskjellige dekorasjoner i forskjellige nyanser. De fleste har nydelige feminine blonder som gir den enkelte trusa et sensuelt og romantisk utseende. Er du derfor på jakt etter en vakker truse som ikke sprenger budsjettet ditt. Til og med en truse du vet er designet for å passe med de siste motene og trendene. Så er det en truse fra det danske merket Missya, en truse som absolutt er verdt å se nærmere på.

Vask Missya-trusen med omhu

Har du gått og holdt deg ganske glad av trusene fra det danske merket Missya, så er du sikkert også interessert i å beholde dem lenge. For at de skal beholde passformen og den gode kvaliteten er det derfor viktig at du behandler dem riktig.

Trusser må som så mye annet vaskes en gang i blant. Men husk at de ikke kan vaskes sammen med jeansene eller håndklærne dine. Vask dem i stedet på et skånsomt program i vaskemaskinen. Bruk et mildt vaskemiddel, eventuelt for ull, og sørg for å finne et som passer til fargede klær. Er trusene dine hvite farges de som oftest hvite, så vaskemiddel for fargede klær. Unngå tøymykner da det vil ødelegge fibrene i stoffet.

Når du skal tørke den nye trusen din, er tørketrommelen en veldig dårlig idé. Vri i stedet trusen, men veldig forsiktig, fri for vann, og heng den til slutt på tørkesnoren. Er du på jakt etter et par fine truser, men gjerne til en attraktiv pris, som også er gode på lommeboken, de mange flotte trusene fra det danske merket Missya er absolutt verdt å sjekke ut. Kjøp trusene fra Missya hos oss og få en truse som passer perfekt på rumpa, selv om den har det koster en formue.