Missya lingeri

Missya undertøy

Med undertøy fra det danske undertøysmerket Missya får du lekkert undertøy i et lekkert design, til attraktive priser hvor alle kan være med. Hos oss finner du et bredt utvalg av svært forskjellig undertøy fra Missya, alt i gode kvaliteter.

Når du skal begynne å finne ditt nye undertøy, er passform og kvalitet to gode ting du alltid bør ha i sinn. Med den riktige passformen som passer deg perfekt, vil det vakre undertøyet fra Missya fremheve akkurat de tingene ved deg som du ønsker å fremheve.

Alt undertøy fra Missya er produsert i gode og myke kvaliteter, som er fine balanserer mellom god komfort, naturlig passform og vakkert design.


Bli forført av Missya

Lingeri er frekk og forførende, dette gjelder også det du finner fra Missya. Undertøy er annerledes undertøy med et lite snev av luksus og glamour. Med det vakre undertøyet fra det danske merket Missya vil du garantert føle deg både forførende, frekk og litt mer ettertraktet.

Undertøy forbindes gjerne med de helt stille kveldene, hvor det ofte er litt mer plass og tid til hverandre. Men det trenger ikke være sånn. For vakkert undertøy kan også bidra til å gjøre den travle hverdagen litt morsommere, selv en sen mandagskveld.

For mange kvinner kan det være vanskelig å finne det perfekte undertøyet. Det tar også tid å finne akkurat det rette, og det er ofte tiden som er synderen når kvinner skal finne den perfekte matchen. Undertøy krever at du finner riktig størrelse og med den perfekte passformen.

Passformen skal ideelt sett få deg til å skinne, og få deg til å føle deg sexy og ettertraktet. Med Missyas mange vakre undertøy kan du definitivt finne undertøy som vakkert fremhever alle dine kvinnelige former.


Vil du beholde undertøyet ditt like vakkert som da du kjøpte det?

Kanskje du allerede nå endelig har funnet ditt perfekte undertøy. Og selvfølgelig vil du også ha det fint. Du kan holde undertøyet vakkert lenge, godt og markert hvis du behandler det godt og på riktig måte. Hvis du er i tvil om hvordan du gjør det, er det en liten guide her.

Følg alltid vaskeanvisningen når du begynner å vaske ditt nye undertøy. Vask det alltid for hånd, spesielt hvis undertøyet ditt inkluderer bøyle. Før du begynner å vaske undertøyet, er det lurt å først løse opp vaskemiddelet i det varme vannet. La aldri undertøyet ligge i bløt, men vask det i stedet umiddelbart.

Hvitt undertøy er farget hvitt, og det betyr at du alltid må bruke vaskemiddel til farget tøy når du vasker det. Sørg for å bruke et mildt vaskemiddel, for eksempel et som er beregnet for vask av ull. Ullvask er mer skånsom mot de fine materialene. Unngå å overdrive vaskemiddelet, og unngå å bruke tøymykner til undertøyet ditt helt. Tøymykneren vil lukke de små fibrene i stoffet, noe som gjør at stoffet ikke kan puste.

Bruk aldri tørketrommelen når du tørker undertøyet ditt, og unngå alltid å vri det tørt. Du kan med fordel duppe vannet ut i stedet. Heng heller aldri det rene undertøyet ditt i direkte sol.

Hvis du er ute etter vakkert og moderne undertøy til attraktive priser, så er de mange forskjellige modellene fra danske Missya absolutt verdt en titt.

Kjøp ditt undertøy fra det danske undertøysmerket Missya hos oss og la deg forføre av de mange vakre modellene som merket har skapt siden 2003.