Missya bikini

Kjøp Missya bikini på netlingeri.no

Med en bikini fra det danske merket Missya får du en bikini som garantert vil vekke oppsikt. Hver eneste bikini fra det danske merket Missya er designet i moteriktige farger til en pris som lar alle være med. På denne siden kan du finne et stort utvalg av de flotte bikiniene fra det fasjonable merket Missya.

Skal du på stranden eller svømmebassenget er det viktig å ha på deg en bikini du føler deg bra i passer inn. Det er viktig at det passer deg og at det klarer å fremheve de sidene ved deg du ønsker. Dette gjelder uansett om du er under eller over vannet. Alle bikinier fra Missya er produsert i lekre materialer som sørger for god og behagelig komfort. Hver eneste dag. Det danske undertøysmerket Missya startet tilbake i 2003 og har siden skapt vakkert feminint undertøy og badetøy til attraktive priser hvor alle kan være med.

Kvinne elsker formene dine

Som mange andre kvinner, elsker du ikke også å hoppe i den lille bikinien så snart sommeren viser seg fra den gode siden. Ikke alle kvinner er 100 prosent klare for å hoppe i den lille bikinien, og for mange kan det nesten føles litt grenseoverskridende. Det trenger imidlertid ikke være slik, og med de mange flotte bikiniene fra Missya er det kr en som passer deg perfekt. Å finne den perfekte bikinien handler egentlig om å finne ut hvilken type bikini som passer akkurat deg. Og så handler det om å finne en bikini som passer best til din kroppstype.

Missya har designet et bredt utvalg av vakre bikinier med et øye for å fremheve det beste i deg. En bikini med høyt midje er for eksempel bra for å støtte magen. Den har også en oppstrammende effekt, slik at du får en flott holdning når du har den på. Hvis du trenger at lårene dine skal se litt slankere ut, bør du gå for en bikini som sitter høyt over hoftene. Hele hofter og full bak er fint, men vil du at det hele skal vise seg litt smalere, bør du velge en bikini som er klippet høyt. Bikinien vil få bena til å se lengre ut. Hvis mulig, gå for bikiniene fra Missya som har vertikale striper eller fine mønstre, dette får rumpa til å se smalere ut.

Hvordan holde Missya-bikinien din fin

Når du har funnet den perfekte bikinien, vil du sikkert også beholde de vakre fargene og den fantastiske passformen. Det er derfor viktig at du vasker bikinien på riktig måte. Hvis du unngår å ta de spesielle forholdsreglene, vil bikinien miste fargen og elastisiteten til stoffet.

Hvis du har vært i sjøen eller bassenget, er det viktig å bruke litt tid på å skylle klor og salt av bikinien. Både klor og saltvann er tøffe forhold for bikinien din, og sliter på de fiberrike materialene. Ofte ved mange bassenger og strender er det satt opp små dusjer hvor du raskt kan skylle av både klor og saltvann. Hvis ikke må du vente til du kommer hjem.

Hvis du bruker solkrem når du går ut i solen, kan dette også være en tøff diett for bikinien. Sørg heller for at du smører deg med solkrem før du tar på deg bikinien. Når du vasker bikinien, vask bikinien på et skånsomt program i vaskemaskinen, og bruk et mildt vaskemiddel fortrinnsvis til fargede klær. Kjøp din flotte nye bikini fra Missya hos oss og få en bikini som fremhever alt godt til deg.