Missya badedrakt

Stort utvalg av Missya badedrakter

Med en deilig badedrakt fra danske Missya er du sikker på å være en del av det aller nyeste og trendy badetøyet. På denne siden finner du en mengde flotte, moteriktige badedrakter fra det vakre danske merket Missya, som startet i 2003. Når du skal velge en av de smarte badedraktene fra Missya, er det selvfølgelig om å finne en modell som passer deg. Men også om å finne en som får deg til å føle deg bra når du bruker den. Badedrakten skal ha en god passform og det er viktig at den sitter godt på kroppen. Alle badedrakter fra Missya er produsert i fine materialer, og alle med et moderne og trendy utseende. Missya er dansk mote til overkommelige priser hvor alle uten tvil kan være med.

Missya er god kvalitet til lave priser

Missya, som er et dansk undertøysmerke, startet tilbake i 2003. Oppdraget for det danske merket var og er kvinners lengsel etter mer luksus i hverdagen. Navnet MISSYA, slik vi kjenner det, er derfor en sammentrekning av MISS YOU, som gir følelsen av lengsel.

Missya utvikler vakre og feminine badedrakter til priser der alle kvinner har en sjanse til å være med. Det danske merket prioriterer mote og trender veldig høyt, og du kan derfor alltid være sikker på å være en del av siste mote, med en badedrakt fra Missya. Hver eneste badedrakt fra Missya er produsert i en deilig kvalitet slik at den alltid føles deilig å ha på seg, uansett om du bader eller soler deg på stranden.

Missya er trendy mote på stranden

I løpet av flere tiår har badedrakter vært de foretrukne klærne til mange kvinner på de danske strendene. Og med de super vakre og veldig moderne badedraktene fra Missya forstår du også hvorfor. Missya er velvære, og Missya er velvære, hvor alle kvinner kan delta.

Det er ofte stor forskjell på hva den nye badedrakten din skal brukes til. Felles for alle de vakre badedraktene fra Missya er at de alle er designet for å gi deg den beste støtten og komforten. Dette gjelder uansett om du bader i bassenget eller soler deg midt på stranden. Missya er produkter for den motebevisste kvinnen som gjør en dyd av å alltid være i det nyeste badetøyet.

Velg riktig størrelse badedrakt

Når du skal velge badedrakt er det viktig at du finner riktig størrelse. Skal badedrakten være push-up, med eller uten bøyle, eller skal det være en badedrakt med polstrede kopper. Uansett hva slags type du ser etter, har Missya mange forskjellige vakre badedrakter. Vil ikke bruke en formue på badedrakten din. Kanskje du vil ha flere badedrakter på en gang. Så ikke bekymre deg. Alle de vakre badedraktene fra Missya er alle i en prisklasse som gjør at du enkelt kan kjøpe mer enn én.

Ta vare på Missya-badedrakten din

Din badedrakt er synlig til mange ting. Klor, sol, sand og salt er alle tøffe odds for badedrakten din. På den annen side, hvis du tar godt vare på badedrakten din, vil den garantert vare lenger. Klor og salt er hardt for badedrakten din, så sørg for at du skyller det meste når du kan.

Hvis du beskytter huden mot solens skadelige stråler, bruker du sannsynligvis også en god solkrem. Men solkrem er også en av badedraktens fiender, da det gir badedrakten stygge skjold og misfarging. Vask alltid badedrakten i et mildt vaskemiddel, gjerne for fargede klær. Og unngå alltid å tørke badedrakten i tørketrommelen, varmen vil ødelegge fibrene som finnes i badedrakten din. Kjøp din badedrakt fra det danske merket Missya hos oss og få en fin badedrakt hvor godt støtte og komfort er alltid viktig.