Mey topper

Mey topper i deilig kvalitet

Med en nydelig topp fra tyske Mey får du en deilig topp i ekte tysk kvalitet. Tysk kvalitet og høye standarder er blant annet kjennetegnene til det tyske merket. På denne siden finner du et stort utvalg av mange herlige forskjellige topper fra det anerkjente merket Mey.

Når du velger en topp, er passform og komfort to svært viktige punkter du ikke bør se bort fra. De er viktige og derfor bør du alltid ta dem i betraktning når du skal velge.

Felles for de vakre toppene fra Mey er at de alle er produsert i deilige materialer av høy kvalitet. Du kan blant annet finne vakre og feminine topper i myk merinoull og ekte silke. Mey vet hvordan hun skal sette deg i sentrum, og det skal sies at de gjør. Med de mange flotte toppene i den velkjente tyske kvaliteten og standarden vil du garantert aldri bli skuffet over din nye topp.

Soft Mey-topper til enhver tid

Topper er et must for mange kvinner. De hører rett og slett hjemme i enhver kvinnes garderobe. Mange kvinner bruker topper, både til daglig men også til alle slags festlige anledninger, og med god grunn.

En topp fører mange gode ting med seg. Det er varmt, spesielt på de kjølige vinterdagene. Den trenger imidlertid ikke bare brukes for å holde deg varm, som mange tror. En vakker topp kan brukes under silkeskjorten, med favorittjeansen din eller med et vakkert feminint skjørt. Det er opp til deg og hva som passer din smak. Med de vakre toppene fra Mey er du garantert en sublim passform og komfort som varer hele dagen. Også når du skal på fest.

Blant de vakre toppene fra Mey finner du forskjellige materialer. Blant annet merinoull og ekte silke. I noen topper fra Mey er silke og merinoull blandet sammen i samme produkt. Dette er med på å gi toppen den beste følelsen mot den bare huden, og gi toppen en kvalitet som er utenom det vanlige.

De fine toppene fra det tyske merket har den helt unike egenskapen å lede væske bort fra kroppen. Dette betyr at hvis du svetter i toppen fra Mey, vil de innovative materialene lede svetten bort fra kroppen din.

Toppene fra tyske Mey tar ansvar

Bærekraft er på alles lepper i dag. Dette er selvfølgelig også med god grunn. Dette gjelder i stor grad også innen mote. Det tyske undertøysselskapet Mey har derfor gjort samfunnsansvar og bærekraftig produksjon til sin livsstil. Hos merket har miljøvennlig produksjon førsteprioritet. Kjøper du derfor en topp fra det anerkjente merket, kan du være sikker på at den er produsert under fine økologiske forhold, med hensyn til vår felles natur.

Vask Mey-toppen din med omhu

Mey-toppen er alle produsert i de fineste kvaliteter, og du må ta vare på dem. Dette gjelder også når du vasker toppen. Er toppen din laget av merinoull er det ekstremt viktig at du holder øye med denne når du vasker. Merinoull er lett å rengjøre og trenger på grunn av dens antibakterielle egenskaper sjelden vask. Det kan imidlertid fortsatt være greit å vaske toppen, spesielt hvis du bruker den ofte. Vask Mey-toppen på en skånsom vask. Tørk den aldri i tørketrommelen.

Bruk heller aldri tøymykner eller blekemiddel til toppene dine. Alle topper fra German Mey er alle skapt med den velkjente tyske grundigheten og høye standarder. Noe som kan sees i alle produkter som kommer fra Mey. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og alt er gjennomtenkt ned til minste detalj. Dette gjelder alle produktene som selskapet har utviklet siden oppstarten i 1928.

Kjøp din nye topp fra tyske Mey hos oss og kjenn på den tyske kvaliteten, grundigheten og høye standarden som kjennetegner den anerkjente og miljøbevisste merke.