Mey BH

Mey BH er lik maksimal velvære

Med en BH fra Mey får du en BH som gir deg maksimal velvære uansett hvilken type BH du velger. På denne siden finner du et godt utvalg av flotte BH-er fra Mey som i likhet med resten av deres herlige utvalg er myke og behagelige å ha på kroppen.

Når du skal velge en BH du blir fornøyd med, er det alltid viktig at du velger en BH som passer deg. Størrelsen er spesielt viktig her, da den vil avgjøre om BH-en vil sitte godt på brystene dine. BH-ene fra Mey er alle produsert i myke, deilige materialer, som alle føles veldig behagelige på naken hud. BH-ene er alle designet for å gi deg den beste komforten og passformen, slik at du kan føle deg bra hver eneste dag du bruker en Mey-BH.

Mey BH er sensualitet og komfort i perfekt forening

Mey er velvære og dette kan merkes i alle de deilige produktene det tyske undertøysmerket har utviklet over tid. Her blandes sensualitet og komfort sammen i en vakker forening, som du vil dra nytte av når du prøver en av deres vakre BH-er.

Det tyske undertøysmerket ble grunnlagt helt tilbake i 1928 av Franz Mey. Hvorfra også merkets fine navn oppsto. Mey har siden den gang vært preget av tysk kvalitet ned til de minste detaljene i hvert eneste undertøy. Helt siden starten i 1928 har merket utviklet klassisk og vakkert undertøy, alltid med tanke på at det skal være både innovativt og moderne.

Mey er klassisk undertøy. Men alltid med en innovativ tilnærming til produktet de utvikler. Bare av denne grunn har tyske Mey blitt kjent for sine vakre BH-er som kombinerer funksjonalitet med tiltalende, elegant, innovativt design. Alle BH-ene fra Mey har en flott passform og veldig lang holdbarhet.

Tysk Mey passer til hverdagen din

Hver dag krever en vakker og komfortabel BH som du kan føle deg komfortabel i. Dette gjelder både på jobben, når du har fri og til alle de festlige anledningene du går til en gang i blant. Meys vakre BH-er passer til alle anledninger, både hverdag og fest. Hver BH er designet for å passe perfekt på kroppen. De er alle produsert av deilige råvarer som gir en behagelig og naturlig følelse på huden.

Mange kvinner glemmer ofte hvor viktig det er å bruke en BH av god kvalitet. De hopper ofte over der gjerdet er lavest, og tar bare en tilfeldig BH fra haugen. Men en god BH med perfekt passform kan faktisk gjøre underverker for ditt utseende og din selvtillit. En god BH støtter brystene dine og er med på å forme og løfte dem, på akkurat de riktige stedene, slik at du får en fin og elegant holdning.

Mey er sosialt ansvar og bærekraft

Det tyske undertøysmerket Mey liker alltid å være i forkant av deres design, men også å bære et ansvar overfor verden vi lever i. Derfor er sosialt ansvar og bærekraft en stor del av merkevarens filosofi. Mange av Meys BH-er er derfor merket som et bluesign-produkt, noe som er med på å garantere at produktet er produsert etter strenge økologiske kriterier.

Ser du etter en BH som oppfyller ditt ønske om å kunne støtte din bryster på en fin og naturlig måte, da er en BH fra tyske Mey verdt å se etter. Kjøp din Mey BH hos oss og få en BH som kombinerer perfekt passform med vakker estetikk og ansvar.