Femilet nattøy

Stort utvalg av Femilet natttøy i mange farger

Med nattøy fra danske Femilet får du deilig natttøy som du garantert kommer til å elske mye – langt inn i fremtiden. På denne siden finner du et godt utvalg av deilig natttøy som hjelper deg med å holde varmen på de kalde og mørke vinterkveldene. Skal du velge nattøy er det ulike hensyn til deg selv du må ta. Skal det være et sett nattøy med lange eller korte ermer? Og skal buksene være korte eller lange? Det viktigste ditt nye natttøy skal imidlertid hjelpe deg med er at det skal kunne holde deg god og varm når du sover.

Alle natttøysmodellene fra det danske undertøysmerket Femilet er produsert i deilig myke materialer i høy kvalitet som lar huden din puste på en naturlig måte. Dette betyr at du trygt og komfortabelt kan legge deg til å sove hele natten.

Sov trygt og komfortabelt i nattøy

Mange kvinner liker å sove i en fin pysjamas. Og mange velger den klassiske pyjamasen med lange ben og lange ermer, fordi den kan varme hele kroppen, spesielt når høsten og vinteren kommer. Andre velger nattøy med korte ermer og korte ben fordi de liker det. Det er selvsagt opp til den enkelte kvinnes ønske og behov. Femilet skaper vakkert og behagelig natttøy for enhver smak og for alle aldre. Både den klassiske natttøysmodellen med lange ben og lange ermer og den med korte ben og ermer.

Noen kvinner ønsker å sove i undertøyet om natten. Her er det imidlertid viktig å være klar over at det ikke finnes kleshengere som kan forstyrre nattesøvnen. Andre fryser nesten alltid, også om sommeren, og trenger derfor et godt sett natttøy, som kan gjøre nettene enda bedre.

Nattøy er i tillegg til å være praktisk om natten også lik kos. De fleste vet hvordan de skal stå opp en søndag morgen og kose seg med enten partneren eller med resten av familien. Å gå rundt i pyjamas mesteparten av morgenen er hyggelig og avslappende. Du nyter å ha fri, og nyter en liten pause fra den travle hverdagen. Så hvorfor ikke nyte morgenen eller hele dagen i deilig natttøy? Danske Femilet designer nattøy av høy kvalitet som alltid har deg og ditt velvære i sentrum. Derfor er alt natttøy skapt basert på Femiles eget løfte om å produsere deilig natttøy i høy kvalitet og i naturlige materialer. Natttøy som du kan kose deg med å gå rundt en hel dag, hvis sjansen byr seg.

Slik vasker du det nye natttøyet ditt

Selv om du garantert vil elske å ha natttøyet ditt. fra Femilet hver eneste dag, er det nødvendig å vaske den en gang i blant. Er du en av dem som nesten ikke klarer deg uten de deilige klærne, kan det derfor være lurt å ha 2 sett å bytte til. Så du trenger ikke unnvære nattøyet når det ene settet skal vaskes. Når du skal vaske natttøyet er det lurt å følge medfølgende vaskeanvisning. Hvis du ikke har det, her er noen tips om hvordan du best kan gjøre det. - Vask alltid natttøyet på 40 grader.

- Bruk eventuelt vaskepose hvis natttøyet har små fine detaljer som du gjerne vil spare på.

- Er natttøyet ditt pent dekorert med mange små detaljer eller trykk, må du snu den ut før du legger den i vaskemaskinen.

- Endelig er det ikke alt natttøy som tåler en tur i tørketrommelen. Vær derfor oppmerksom på hva som står i vaskeanvisningen.

Kjøp ditt deilige varme nattøy fra det danske undertøysmerket Femilet hos oss og nyt varmen fra det deilige nattøyet på de lange mørke vinterkveldene.