Femilet bikini

Stort utvalg av flotte Femilet bikinier

Med en bikini fra Femilet kan du være sikker på å alltid være en del av den nyeste bikinimoten. Danske Femilet produserer vakre bikinier, alltid med stort fokus på deg og ditt velvære. Finn din favoritt Femilet bikini på denne siden. På denne siden finner du et stort utvalg av flotte, fargerike bikinier som passer alle slags kvinner.

Når du skal en tur på stranden eller en tur i svømmebassenget er det viktig at du finner en bikini som holder seg selv Løver. Den må sitte godt på kroppen og den må selvfølgelig ikke bli gjennomsiktig når du går i vannet. Alle bikinier fra danske Femilet er laget av deilige elastiske materialer, alle med en fantastisk passform, som betyr at du føler deg komfortabel. Materialene er hurtigtørkende, noe som er en nødvendighet for at du ikke skal bli kald på kroppen når du kommer opp av vannet.

Finn den perfekte bikinien

En bikini er vakker, den får deg til å føle deg feminin og litt sexy, selv når du ligger og svetter i varmen på stranden. Men hvordan finner du den helt perfekte bikinien som du nesten ikke vil ta av deg igjen. En bikini er et viktig element i strandvesken din. Enten du er på ferie under sydens sol eller på en av de mange flotte danske strendene. Det er forskjell på bikinier. De har forskjellige farger, passform og utstrålingen er ofte veldig forskjellig. Siden 1923 har den danske undertøysgiganten Femilet skapt vakre bikinier med stort fokus på kvinners velvære.

Elsker formene dine

Ikke alle kvinner gleder seg til å hoppe ut i en liten bikini når det er sommer. Og for mange kan det å hoppe ut i det være en veldig grenseoverskridende opplevelse. Å finne en bikini handler om å vite hva du skal se etter og hvilken bikini som passer din kroppstype best. Har du en rund mage og runde former, så kan du med fordel velge en bikini som er høyt midjet. En bikinitruse med høy midje støtter magen samtidig som den har en oppstrammende effekt.

Gå også for bikinitruser som skjærer høyt, det får lårene til å se slankere ut. Hvis du har full bakdel og fulle hofter, må du velge en bikinitruse som er klippet høyt. Den høye bikinitrusen vil også få bena til å se lengre ut. Gå også for vertikale striper og fine mønstre. Det vil få baken til å virke smalere enn den er. Femilet har designet et bredt utvalg av vakre bikinier i feminine farger og forskjellige mønstre. Denne typen bikini er bra for deg som har brede skuldre, da de distraherer øyet. Hvis du har brede skuldre, handler det om å gjøre en slags avledningsmanøver som kan føre øyet til midjen.

Slik vasker du bikinien

De fleste ønsker å beholde bikinien vakre farger og opprettholder den gode passformen. Derfor er det også viktig at bikinien vaskes på helt riktig måte, slik at du unngår å skade fibrene i stoffet. Når du har vært ute og badet er det viktig at du skyller bikini i rent vann. Dette gjelder uansett om du har vært i klor eller saltvann. Både klor og salt er tøffe forhold for bikinien din, og kan derfor påvirke både fargen og elastisiteten. La også alltid solkremen tørke før du tar på deg bikinien. Ellers risikerer du at bikinien får stygge skjold. Til slutt må en bikini med bøyle vaskes for hånd i et mildt vaskemiddel. Kjøp din Femilet-bikini hos oss og få en bikini som fremhever det beste av deg på en varm sommerdag på stranden.