Chantelle Truser

Chantelle truser for enhver smak

Her finner du alle våre truser, hipsters og g-strenger fra merket Chantelle. Finn de populære Soft Stretch-trusene og match trusen med en BH fra det store utvalget av matchende Chantelle BHer. Elsker du salg? Se vårt ville chantelle utsalg i butikken.

I Chantelles store univers finner du også et bredt utvalg truser. Uansett om du er til forførende blonder, diskrete broderier, hipstere, eller bare et par Chantelle-truser som holder seg på ønsket sted og samtidig ikke kan ses under klærne. Da finner du på denne siden et bredt utvalg truser fra det franske undertøysmerket Chantelle. Finn inspirasjon til dine nye Chantelle-truser på denne siden og kombiner favorittundertøyssettet med en matchende BH.

Leter du etter nye Chantelle-truser?

Hver kvinne fortjener å føle seg velkledd under klærne i vakre og nydelige Chantelle-truser. Hos oss finner du det vakreste utvalget av truser fra det franske undertøysmerket, som du vil elske å bruke både dag og natt. Du finner et bredt utvalg av typer som varierer fra g-strenger, hipsters, maxi og tai truser. Finn alt fra hvitt til rødt til sort med eller uten blonder i forskjellige materialer. Du kan ikke ha for mange truser i undertøysskuffen, så hvorfor ikke utvide garderoben med ett eller flere par truser fra Chantelle.

Chantelle utvider kontinuerlig sortimentet og kommer med nye kolleksjoner. Og på denne siden finner du alltid de siste nye modellene fra det franske undertøysmerket.

Gi ryggen et løft med et par truser fra Chantelle

Du bør aldri spare på undertøy – spesielt truser som vi tar på et par nye hver dag. De indre delene er helt avgjørende for ditt generelle velvære. Både når det gjelder passform og materialer, men også fordi de holder styr på figuren. Et par Chantelle-truser gir bakdelen en fasong, så den løftes opp og sitter godt under kjolen eller under buksa. Hvor mye eller hvor lite som må løftes avhenger selvfølgelig av hvilken type eller modell av Chantelle-underbukser du velger.

Trusemodeller fra Chantelle

Kolleksjonene med Chantelle-truser garanterer de tre grunndesignene i form av de klassiske bomullsmodellene, den mer vågale g-strengen og de litt mer dekkende hotpantsene. Innenfor disse tre kategoriene kan du velge mellom mange forskjellige design og former. Det samme gjelder farge- og designmessig, hvor du finner et stort utvalg av nyanser og toner. Du kan derfor selv bestemme om trusen skal være helt enkel eller med utskjæringer, blonder eller andre detaljer.

Kan du ha for mange truser?

Svaret er et klart nei! Truser er noe du bruker hver dag og de aller fleste kvinner pleier å ha forskjellige typer truser for ethvert behov og til enhver anledning. Du kan alltid finne et par perfekte Chantelle-truser hos oss, som vil passe akkurat dine ønsker og behov.

Stort utvalg av Chantelle-truser?

Er det på tide å kjøpe nye truser? Da bør du se nærmere på det mangfoldige utvalget av vakre Chantelle-truser for jenter og kvinner i alle aldre. Både når det gjelder design og materialer. Alle truser som passer perfekt til hverdags under en bukse eller til festlige begivenheter under en kjole. I tillegg finner du et bredt utvalg av mer dristige design i kombinasjon med de klassiske linjene.

De aller fleste kvinner har en undertøysgarderobe med ulike typer truser, slik at du alltid er dekket i forhold til til humøret og antrekket ditt. De forskjellige designene til Chantelle-trusene kan også mikses og matches med BH-er og andre topper fra det franske undertøysmerket. Så friheten ligger helt hos deg når du setter sammen bunnlagene. Hos oss finner du et bredt utvalg av truser og annet undertøy fra Chantelle. Med undertøy fra det franske merket får du kvalitet som holder seg fin lenge og vask etter vask.

Se Chantelle undertøy
Se Chantelle BHer