Chantelle amme BH

Handle de populære Chantelle amme-BHene her

Med en Chantelle amme Chantelle får du akkurat de riktige ammeklærne, som gjør det behagelig for deg å amme, uansett hvor du er. På denne siden finner du et bredt utvalg av sykepleie BH fra det franske undertøysmerket Chantelle.

Amme-BH-ene er i likhet med resten av deres velkjente og populære sortiment både feminine, funksjonelle og deilige. Når du skal velge amme-BH er det spesielt viktig at du finner en modell som er behagelig. En amme-BH som holder brystene varme og hvor det er lett å komme til når barnet blir sulten. Alle Chantelle amme-BHer er produsert i myke stoffer og uten plagsomme sømmer. Gi brystene riktig støtte både under graviditet og når babyen har meldt sin ankomst.

Bruk allerede en Chantelle amme-BH mens du er gravid

Mange velger ofte å kjøpe en amme-BH først etter at babyen er født. Men det anbefales faktisk at du begynner å bruke amme-BH tidlig i svangerskapet eller senest når du er gravid i 6. måned. Du trenger ikke være nervøs for å investere i en god amme-BH allerede mens du er gravid. De fleste opplever ganske raskt såre og voksende bryster i begynnelsen av svangerskapet. Du finner derfor ofte raskt ut at den vanlige BH-en ikke er særlig behagelig å ha på, kanskje ikke sitter helt som før eller har blitt for liten. Selv om det er lenge til du skal amme, vil det være lurt å kjøpe en god Chantelle amme-BH under svangerskapet. Hele ideen bak en amme-BH er at koppen skal kunne åpnes uten at du trenger å ta av deg hele BH-en. Med klikksystemet som sitter i stroppen på amme-BHen er den enkel å åpne og lukke med én hånd.

Støtte og god komfort for brystene dine med en amme-BH fra Chantelle

Med en Chantelle amme-BH er du trygg på at designet er utviklet for å utvide seg etter hvert som brystene vokser. En Chantelle amme-BH tilpasser seg brystet når melken kommer inn. Samtidig gir amme-BH'en god og myk støtte til barmen din, og er med på å gi tilsvarende komfort som du kjenner fra en vanlig myk BH.

Alle amme-BH'er fra Chantelle er laget i myk og lett materialer som lar huden din puste og derfor er ekstra behagelig å ha på. Disse er også fri for irriterende sømmer som kan plage deg, bæreren, og forstyrre babyen når du ammer. Enten det er ditt første, andre eller tredje barn, er det mange ting du må håndtere før babyen melder sin ankomst. Med en god Chantelle amme-BH er du garantert gode og behagelige klær til brystene både under og etter svangerskapet.

Hvordan unngå brystbetennelse

Bystebetennelse kan være en veldig smertefull tilstand, men heldigvis finnes det mange gode råd slik at du kan unngå å få det. For det første er det viktig at du sørger for å tømme brystet helt når du ammer. Pass på at du også masserer ut eventuelle melkeklumper når du for eksempel er i dusjen, da disse klumpene kan være årsaken til risikoen for å få mastitt. I tillegg er det også viktig at du investerer i en god amme-BH som kan utvide seg etter hvert som brystene vokser. Dette kan for eksempel være en Chantelle amme-BH.

Brystene skal holdes tørre og varme, og det kan du for eksempel gjøre ved å bruke ammeinnlegg. Om vinteren kan det være spesielt lurt å bruke ammeinnlegg av ull, da disse putene gir ekstra varme. Kjøp din Chantelle amme-BH hos oss og få optimal støtte under graviditet og under amming.