Calvin Klein truser

Kjøp Calvin Klein truser på netlingeri.no.

Calvin Klein er ungt, smart og frekt undertøy. Produsert i supermyke materialer og har supergod passform. Calvin Klein kommer ofte med nye undertøysserier, så følg denne siden hvis du vil ha ungt, smart undertøy. De fleste kvinner kjenner til det velkjente merket Calvin Klein. Merket er kanskje mest kjent for sine vakre og ikoniske design av vakre BH-er, topper og truser. Alt er designet i en minimalistisk stil, som både signaliserer sport og eleganse.

Den deilige Calvin Klein-trusen er derfor helt perfekt for den unge kvinnen som elsker et aktivt liv, hvor bevegelse og sensualitet er i fokus. Enten det er vanlige truser, tanga, thong eller hotpants, vil du alltid kunne kjenne igjen Calvin Kleins mange ikoniske og minimalistiske design. Mange av de vakre produktene, spesielt CK-truser, er designet med et bredt strikk rundt hoftene, som er dekorert med Calvin Kleins egen logo.

Her på Netlingeri.no finner du et bredt utvalg av mange forskjellige typer truser fra det amerikanske merket. Alle er produsert i beste kvalitet og i de fineste materialer. Blant annet myk bomull, naturlig modal og polyester som sikrer deg høy komfort i hver eneste truse.

Utfordrende Calvin Klein-truse med sporty look

Det er ikke alltid lett å velg undertøy, og det er ikke lett å finne undertøy som sitter perfekt på kroppen heller. Undertøy kan være vanskelig, og for mange kvinner blir det endelige valget ofte et kompromiss. Dessverre ender kjøpet ofte med at mange rett og slett velger det første og beste.

Når du skal kjøpe dine nye truser er passform og materiale spesielt viktig. Men samtidig ønsker de også å være både sexy og sofistikerte. Akkurat det har det svært populære merket Calvin Klein klart å gjøre. Det store utvalget av forskjellige truser er både sexy og sofistikerte, kombinert med et veldig sporty og minimalistisk design, som appellerer til mange kvinner - også rundt om i verden.

My Calvins

"Wanna know hva skjer mellom meg og min Calvins? Nothing." Var for omtrent 3 tiår siden en veldig populær setning, som bidro til å plassere det nå meget anerkjente merket Calvin Klein på det internasjonale markedet. Det var den da meget kjente husmodellen og skuespillerinnen Brooke Shields, som uttalte om merket Calvin Klein. Siden den gang har merket skutt fart, og har blant annet hatt kjente husmodeller, som også inkluderer den Oscar-nominerte skuespilleren og sangeren Marky Mark.

I dag er det kjente kjendiser. , som den kjente supermodellen og Kardashian-søsteren Kendall Jenner, som pryder «mycalvins» velkjente kampanjer sammen med sangeren Justin Bieber. Blant annet har truser blitt varme igjen.

De vanlige typene truser har blitt kule

De mange forskjellige trusene fra Calvin Klein har blitt en kultbrusse de siste tiårene. En truse som de aller fleste kvinner har blitt kjent med på en eller annen måte. Mange kjenner de populære Calvin Klein-trusene enten å ha på seg, eller gjennom en av de veldig populære og veldig iøynefallende kampanjene, som ofte bruker de hotteste modellene og kjendisene.

Calvin Kleins mange truser varierer både i den forskjellige design, men også i mange forskjellige moteriktige farger. Blant de mange trusene finner du:

Klassiske truser - Stringtruse - Tanga med høye ben - Brasiliansk G-streng - Hipster med høy midje

Vakre Calvin Klein-truse for alle anledninger

Hver eneste dag handler om å ha det bra, selv når det kommer til trusa. Et sett med undertøy som sitter komfortabelt på kroppen er mye verdt. Dette gjelder spesielt trusen din, som ikke må være trang og ubehagelig. Det handler om god komfort, utseende og selvfølgelig også resten av klærne dine.

La derfor Netlingeri.no være første stopp på handleturen når du leter etter de deilige trusene fra Calvin Klein. Her hos oss finner du et bredt utvalg av ulike truser, som både føles perfekt på kroppen og som samtidig har en fantastisk passform.