Calvin Klein topper

Kjøp Calvin Klein topper på netlingeri.no

Calvin Klein er et elsket og veldig populært merke i det meste av verden. Samtidig er det også et kjent merke som de aller fleste kvinner har blitt kjent med på et eller annet tidspunkt. Enten i form av vakre myke truser, BH-er, deilige nattbukser, eller som her de vakre ikoniske og svært populære bomullstoppene. Topper fra Calvin Klein er designet i en minimalistisk, stilig og sporty look, som er egnet si godt til jenta for hvem sport og en aktiv hverdag er et absolutt must. De ulike toppene i monokrome farger fra Calvin Klein sitter svært behagelig på kroppen og har en spesielt god passform.

Etter hvert som tiden har gått har det amerikanske merket stort sett klart å være de unges favorittmerke. Kendall Jenner, Marky Mark og Justin Bieber er blant de mest kjente husmodellene. Calvin Klein er sexy og blandet med en rå og opprørsk ungdomskultur holdt i en prisklasse der alle kan delta. Her på Netlingeri.no finner du et stort utvalg av mange flotte topper fra det amerikanske merket Calvin Klein. Alle er skapt for den unge kvinnen som lever et aktivt liv og ikke ønsker å gå på akkord når det kommer til toppene hennes.

Calvin Klein er et absolutt must

En topp fra brønnen -kjent merke er et absolutt must. Den myke kvaliteten og det minimalistiske designet gjør at du enkelt kan bruke toppen til mange ting. Toppen brukes spesielt av unge kvinner som har et sporty og aktivt liv, og som samtidig liker den klassiske og enkle looken. De forskjellige toppene fra Calvin Klein kan deles inn i flere forskjellige farger, hvorav den gråflekkede varianten kanskje er den mest distinkte og mest kjente. På denne siden finner du topper i følgende farger:

Sort - Grå lyng - Hvit - Purple Night - Bordeaux - Midnattsblå - Rosa - Babyblå

Overdelene er alle produsert i myke materialer, som sikrer deg høy komfort og bæreevne. Materialene er primært myk bomull, elastan og naturlig modal.

Sporty, minimalistisk og strømlinjeformet

Den vakre og veldig sporty toppen fra Calvin Klein er veldig verdt å nevne med tanke på god komfort og strømlinjeformet design. Den vakre bomullstoppen er en veldig populær topp, som er produsert i myk bomull, som er blandet med naturlig modal og elastan. Modal er et fantastisk materiale, som er spesielt kjent for å være:

Et veldig mykt materiale som gir deg en helt spesiell følelse på huden - Et materiale som puster og tørker raskt - Et naturlig og miljøvennlig materiale - Modal har en kjølende effekt - Holder formen og fargen på toppen

Calvin Klein topper er alle designet uten spenner og synlige sømmer. Du tar på toppen ved å trekke den ned over hodet. Det er enkelt takket være elastanen i toppen, som gir den en spesielt god stretchfunksjon. Rundt magen har toppen en bred elastisk kant i mikrofiber, som er designet med Calvin Kleins egen logo.

MyCalvins

Hvis du er i Calvin Kleins målgruppe vet du sikkert også som både Justin Bieber, Kendall Jenner, som er en av de svært kjente Kardashian-søstrene. Som frontmodeller for Calvin Klein har akkurat disse kjendisene vært med på å gi konseptet «MyCalvins» en god start og har gjort konseptet og merket ekstremt populært blant ungdom. På Netlingeri.no kan du finne mange av de vakre ikoniske og stilige toppene fra Calvin Klein. For eksempel:

Myke bomullstopper med bøyle - Myke bomullstopper uten bøyler

Hvis du leter etter en vakker topp fra Calvin Klein, la Netlingeri.no være ditt første stopp når du handler tur. Her hos oss finner du et bredt utvalg av ulike topper som føles helt perfekte og veldig behagelige på kroppen.