Calvin Klein bikini

Kjøp Calvin Klein bikini på netlingeri.no

Når sommeren gjør sitt inntog i det danske landet, betyr det også at bikini- og badesesongen er over oss. Heldigvis har vi her på Netlingeri.no et stort utvalg av mange flotte bikinier fra blant annet Calvin Klein. Modeller som alle er perfekte for sommerens eller feriens mange deilige strand- og badeturer.

På denne siden finner du blant de mange andre produktene et stort utvalg av flotte Calvin Klein-bikinier, alt designet av den velkjente brannen. Calvin Kleins mange bikinier er alle skapt for den sporty og aktive kvinnen som ikke vil gå på akkord, selv ikke når det kommer til bikinien hennes.

Gjør deg klar for sommeren i en Calvin Klein-bikini

Er du klar for sol, sommer og en varm dag på stranden? Her hos oss finner du et bredt utvalg av flotte bikinier fra det amerikanske merket Calvin Klein. Blant de mange modellene kan du finne bikinier i vakre moderne farger, bikinier som er designet i et moderne snitt og som i tillegg sitter svært behagelig på kroppen.

I det store utvalget av flotte bikinier fra Calvin Klein kan du finner blant annet:

Trekantbikini - Bralettebikini - Bikini med brede skulderstropper - Bikini med tynne skulderstropper - Enskulderbikini - Bikini med glidelås

Den myke bralettebikinien fra Calvin Klein er kanskje den mest kjente bikinien fra det anerkjente merket. Det som karakteriserer denne bikinien er at de alle er designet med en bred strikkkant som går hele veien rundt brystet. Den brede kanten er vakkert dekorert med Calvin Kleins logo.

Et hav av forskjellige bikinier fra Calvin Klein

Noen bikinier er dristigere enn andre med for eksempel smarte detaljer i form av glidelåser, som er plassert foran på brystet. Andre har den svært merkbare logo-strikken plassert rundt magen, og noen er designet med et kikk inn i den bare huden. Alle de mange bikiniene fra Calvin Klein finnes i et mangfold av vakre farger, som alle skal gi merket det velkjente sporty og aktive uttrykket. Du kan blant annet finne Calvin Klein-bikini i blå, turkise, røde og gule nyanser.

De mange forskjellige bikiniene er produsert i deilige, hurtigtørkende og elastiske materialer. Noe som både betyr at du trygt kan stole på at bikinien din tørker raskt etter svømmeturen, men også at Calvin Klein-bikinien din beholder både form og farge.

Calvin Klein er mye mer enn et kjent navn

Kennemerket for mange av Calvin Kleins produkter er den velkjente logoen, som kan sees på nesten alle Calvin Kleins mange produkter. I hvert fall når det kommer til merkets undertøy og badetøy. Logoen er ofte plassert veldig synlig, enten på bikiniens mange kanter eller på bikiniens brede strikk. Men Calvin Klein-bikini er mye mer enn det. Dette er bikinier designet for den sporty kvinnen som liker å være aktiv. Også når det gjelder å ligge på stranden en varm sommerdag.

Gode vasketips til din nye Calvin Klein-bikini

Det er lurt å ta godt vare på den nye bikinien din. Passer du på når du vasker bikinien fra Calvin Klein, kan den holde både form og farge lenge. Husk alltid å skylle bikinien etter bruk. Klor og saltvann både bleker og misfarger bikinien din. Vask bikinien på 40 grader og unngå å tørke den helt i tørketrommelen.

Hvis du leter etter en lekker og sporty bikini i minimalistisk og stilig design, så en av de mange bikiniene fra det amerikanske merket Calvin er Klein et godt og trygt valg. Her hos oss finner du et hav av forskjellige bikinier i mange forskjellige design og farger, som er spesielt fine for en lang dag på stranden.